Mamma Mia!

...rekommenderas varmt!
Det kändes som om jag satt på en nykter 2 timmar lång förfest. Blev danssugen och så GLAD! Herregud!
Lipade första gången till Dancing Queen för att hela det numret var så mycket GLÄDJE rent ut sagt! Man blev så glad av den!
Andra gången var till The winner takes in all, för att jag aldrig förut lyssnat på texten.

Men jag slutade läsa textremsorna ganska snart. Antingen får man höra det på svenska eller på engelska, men inte försöka kombinera dem, det blev bara töntigt, man tycker att så där säger dom väl inte.
Var väldigt tveksam till att översättningen till svenska skulle funka, men den var inte så dum har jag hört på musikalskivan. För min del kändes det lite som en dödssynd att försöka sig på en svensk översättning av vissa saker, typ Anthem, men det vart ju bra det med!

Rätt bra dag igår, handlade för mindre än jag tänkt på IKEA, bra film och god mat efter.
Enda problemet var väl i morse när man upptäckte att katten satt sig vid kartongen med den nyköpta bokhyllan så att träet fick en stänk kattpink på sig, känns bra att sätta sig och skura kl 5 på morgonen. Bröt ihop rätt rejält...

Men nu ska vi skruva ihop alla hyllor och göra iordning i köket och så, så det ska väl bli nåt av den här dagen med.
JAG, jag menar att JAG ska skruva ihop hyllorna.

Godmorgon!

Jag vet, jag är lite seg...
men jag har varit uppe några timmar, förresten vart tog det fina vädret vägen? Kl 7 var det ju klarblått och varmt...buhu.
Men det spelar väl inte så stor roll, ska ju ändå till IKEA sen. Några timmar med en bra bok och lek med kattungarna först bara.
    Vi vet, vi är såå söta..

Hur man nu ska kunna ta sig till IKEA idag, kommer ju knappt ut på vägarna när det är avstängt för de förbaskade cyklarna!
Bokhyllor att skruva ihop imorgon, bra, då har man nåt att fylla den dagen med.

Nyttig frukost idag eller vad?
Visa fler inlägg