Kick-off!

20 nov

FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT

Jag är en dålig syster. Jag hade glömt det lilla djuret, förlåt!! Men skicka bild för helgutte!!


När jag kom hit så pass sent så trodde jag att jag skulle missa Kick-offen, men se det hade jag inte. Den var igår o den var skitkul!! Jag var som ett barn på Liseberg, Gröna Lund o Disneyland samtidigt. Åka vattenrutschbana! Lisebergsbanan fast på donut-flotte! JAAAAA!!


Klockan ett startade spektaklet med att vi ALLA samlas på Siam Park, får rundtur, tar på badkläder o springer runt i glädjetjut i tre timmar non stop. Det handlar alltså om ett vattenland där man kan placera de stillsamma (kanske mormor?) antingen på stranden med sand importerad från Portugal, eller i en solstol på en egen liten ö, o sen själv springa runt på vatten-åk-attraktioner som enligt mitt (o jag tror flera andras) tycke var helt i klass med Liseberg. Kill-i-magen á la tågbanan o surprise-surprise á la Blader. Vi sprang upp o ner mellan trapporna o poolerna i flera timmar. Vi föryngrades med ca 20 år allihop.Här åker man alltså fritt fall, genom ett plaströr med fiskar utanför o hopp ut i bassängen. Ska dock tilläggas att jag inte ens försökte. Av allt som aldrig har blivit gjort i mitt liv kan nämligen fritt fall räknas till, o det var det högsta fritt fall jag sett. Det hade slutat med att jag gått 200 trappsteg upp, stått o stirrat o gått 200 trappsteg ner igen. Så jag besparade mig själv det.

Men WOWOWO! Skoj hade vi.


O så var det mat ute på en vansinnigt blåsig o kall terass där jag till slut fick ett kort på ännu en solnedgång.Herregud, vi satt där ute o verkligen huttrade o skakade o frös samtidigt - o vad kan man egentligen annars begära av nästan fem timmar i badkläder. Tur att besticken inte var så vassa, då hade vi väl fått sy kinderna hela högen.


Jag trodde när jag åkte hit att jag skulle få ett badkar men aldrig nånsin använda det. Men kära nån vad gott det var! Så jäkla hett vatten, o så jäkla frusen man var efter en timme på terassen. O den kombinationen var helt oslagbar!

En timme i badvatten som aldrig tycktes svalna, o så på med mundering o Kick-offfen fortsatte med pubrunda. Jag hade satt deadline till klockan ett o var hemma halv två, inte så illa...


O jag slog Lauri i biljard! Har inte rört en kö sen kvällen innan examen i Linköping. I still got it. Eller oxå var vi helt enkelt lika kassa bägge två...

Samtalet

17 nov. Idag kom det.


Kan vi snacka lite utanför? Javisst. Har du det bra här? Funkar det bra tycker du? Jadå! Javisst! Jag har skitkul! Okej, bra. Men rakt på sak: det fattas en person i Puerto.


Har hört rykten om att du var intresserad. Det var inte meningen att det skulle bli du, men vi ville kolla för vi hade hört att du var intresserad. Ja, jo, typ tre dagar efter det att jag kom hade det väl varit okej, men nu har jag redan varit här för länge o vill absolut ingenstans förrän i maj eller april. Okej, ville bara kolla.


Så jag sa nej. Var det hemsk? Visst hade varit skitkul (med sjungande värmländskt sk) att komma upp till gamla roomien. Men jag är en hemsk människa o sa nej.

Jag känner mig verkligen hemsk, men där o då (o här o nu) ville jag verkligen ingenstans.

Vi får väl se. Någon måste ju dit...


Men om det är så att någon ska hit ner så håller jag mig ju fortfarande på ön iaf! :-)

You should have a caravan???

Jag har gått omkring på strandpromenaden i uniform
o sprungit med papper mellan hotellen. Jag måste till playan. Måste bada, måste blötas ner.


Så vi ska till playan. Ska träffas utanför lägenheterna. Och kommer i exakt samma gratisT-shirt. Det enda jag får i huvudet är Man ska ha husvagn. Och hur i hela friden förklarar jag det på engelska??

Well, you know, in the 80's there was this TV-show about a garage, and once some people came in wearing the exakt same clothes - even the dog! - and started to sing a song about that you're supposed to have ha caravan??????


Min engelska är ju totalt gräslig, fast man använder den så mycket...

Det slutade iaf med att jag tog av min gratisT-shirt o gick med den i näven till stranden.


Idag har jag varit två vändor på flygplatsen. Först på dagen, o så för kvällsflygen. Bävade för skorna som jag nu skulle ha idag, på välkomstmöte imorgon o flygplats igen på tisdag. Men jag lever. Jag körde en egen buss på förmiddagen idag (eller ja, alltså satt bredvid o pratade i robotmicken. Köbenhavn + Stockholm, vilket innebär danska. Men det verkade gå fint. Jag kan själv!


Flygplats med två timmars försening för min buss (som tacksamt nog bara är en Stockholmsbuss), men jag tar hem dom, socialiserar o äter en spansk tortilla på Clasico, går hem o går ur skorna i tjugo minuter, tar sedan på dem igen o så är det en ny vända till flygplatsen. Tog på dem kl halv elva i morse o tog av dem nu kvart över tio. O fötterna börjar liksom långsamt anta sin normala form igen.


Men mormor, det är lungt! 249:- tycks funka efter en vända!

Visa fler inlägg