O you finnish people

En teamdag som från ingenstans

Men den var trevlig o jag har fått va med på både teamkort o destinationskort - vilket som den kortälskare man är, gärna vill ha så småningom.


Vi har alltså helt plötsligt fått en dag Team på schemat, två dagar före hade ingen en aning om vad vi skulle göra, men vi får så småningom reda på att vi ska dyka upp i strandklädsel för att så börja ta oss mot stranden i Cristianos. Varpå vi är livrädda att vi ska stå i cirklar o putta varandra runt o kanske landa i mjuk sand.

Men vi ska spela volleyboll. Yey!


Klockan är halv tre på eftermiddagen, solen steker från en klarblå himmel, vi har 80 fulla ölbukar o x antal tetrapack vin i skuggan o 6 st finnar i solen. You do the math...


Vi spelar miniturnering, jag som kör får uppmaning att ta en öl eftersom vi inte ska härifrån än på några timmar, jag dricker lydigt ölen med efterföljande mängder vatten. Duktig tös. Vi vinner första matchen. Nästa omgång spelas o vinnarna möter vinnarna o vi vinner igen. Så det vinnande volleyboll-laget i Team PLA W08/09 är:


Benny, jag, Jesse o Jennie

När vi har vunnit klart kastar vi oss några stycken i havet, o jag vet inte hur länge sen det var jag badade i havet sist. Jag gissar på två månader o för de två månaderna sen var det betydligt varmare. Eller också är det alla båtarna i hamnen som kyler ner vattnet (det lät väl logiskt? men jag hade också bara G i fysik...) o det är varmare här borta hos oss i Torviscas. Så jag sitter helt enkelt o ljuger för gästerna som undrar om det är varmt i havet. Men "varmt" kan ju också va en tolkningsfråga, till mitt försvar...


Ölen har flödat o vinet har druckits o det hörs på 6 pers att det är just det som har hänt. Vi spelar lite killar mot tjejer, Sverige mot Finland o vad vi nu kan hitta på o har alltmänt kul. Finnarna börjar sjunga vad vi tror är nåt schalgeraktigt eftersom alla kan det o inte är det särskilt bra heller. Mer öl o mer vin, o jag med mitt vattendrickande springer på konstant kissepaus. Solen steker fortfarande, jag äter en glasskula cheesecake o en melonsorbet (little drops of heaven!) o de där 6 st finnarna blir bara högljuddare.


Vi ska hem o pausa lite med dusch o grejer för att sen äta middag i Cristianos. O de fortsatte att vara i gasen.

- Exempel på hur man vet att min roomie är kalas: hon kommer fram o tittar på mig uppifrån o ner, liksom smackar o äter mig med blicken. "O my god! You look... o my god!" Okej. Tack? (Jag tror jag hade gjort nåt med håret...)

- Exempel på hur man vet att min boyfriend är kalas: han tror att han kan prata danska. Svenska är så lätt att lura han till att prata så det är nästan inte ens kul längre... Men danska var intressant.


Så eftersom jag körde bil följde jag efter till första utestället o socialiserade lite, för att sedan åka hem o ligga i sängen kl 12. Vilket inte alls hjälpte (dvs att vara nykter o sova tidigt), för jag var zoombie i morse iaf. Den nya halvdansken fick skjuts hem, för tydligen var det så att "jag kan stanna o må skit imorgon eller också åker jag med hem redan nu", o så fick man en intressant lullig kärleksförklaring mitt i natten där jag blev uppmanad att ringa när jag kommer hem ikväll om så klockan var fyra imorgon bitti - ikväll kommer Daphne o co ner från Puerto o vi ska UT! Hoppas att det inte tar så lång tid att ta sig hem mitt i natten denna gången som förra veckan...


O mamma, nu är månen som en eka á la -89. Eller -88, eller -92, bara att välja :-)

Ikväll får 187 personer gonorré

...eller vad det nu står på den där förbaskade tröjan? Det kanske är fyrsiffrigt nummer förresten..?

Två stycken 2009-varianter var iaf på min Teide-buss idag.
Beställde nåt alkoholhaltigt på alla stoppen, o hade nog med sig en liten i innerfickan också. Plus gick runt med en videokamera o presenterade mig för blivande tittare. En rödmosig luktande kram fick man när de klev av på eftermiddagen också.

SMS 26/1 kl 19.32:
Teide för dig imorgon, helsvensk buss!

Gott, då har man ju åtminstone en chans att göra det bra. Förra veckan hamnade jag på utflykten utan att ens ha haft det på schemat o det var 75% danskar. Det enda man satt o tänkte hela tiden var ju "förstår de vad jag säger??". Jag har hört från både gäster o danska kollegor att jag är lätt att förstå (wow, jag kan säga att jag är bra på nåt, måste vart grupp-feedbacken igår...) men man kunde ju inte direkt sitta o skämta.
Det gick ju dock bättre idag. "Fikonkaktusen kallas också Musse Pigg-kaktusen pga sitt utseende med öronen, o några kallar den för prins Charles-kaktusen."
Garv...

Men den stora frågan för dagen är ändå följande: varför sätter man sig överhuvudtaget på bussen till Teide om det första man säger är "hon mår illa så hon behöver sitta längst fram"? Men sen gick det bra.
Då var den här värre: en stackars liten pojk som började spy på motorvägen. O jag menar, motorvägen är ju ganska rak så att säga... så han spydde minst en gång på varje sträcka. Varför, o varför utsätter man honom för det? Jag missar logiken där måste jag erkänna...

På restaurangen (lunchstoppet) har jag inte talat om att jag ska sluta, utan jag säger att jag kommer nog på fredag o hasta luego! Undrar fortfarande om Åke kommer få kindpussar...


Så till fredagen!
Bowling mot övriga resebolag o det var ju trevligt - man fick tom mat!dock lite stora clownskor som synes...

Jag minns inte riktigt hur det gick, men jag kan tänka mig att våran bana inte var alltför bra eftersom jag hamnade på tredje plats på futtiga 96... Daphne kom tvåa (jippie!) o vi fick varsin gratis-T-shirt som vi redan hade ett ex av

mys!

Vidare ut (men lydig som jag är dricker jag inte efter halv tolv eftersom jag jobbar dagen efter! tre öl varav en till mat o sen är det fanta) till det givna stället där vi dansar till Sommartider o vissa dansar på borden med halvnakna okända (brittiska?) pojkar, tar över en timme på sig att ta sig två kilometer eftersom vi måste stanna o hulka i varje hörne, samt bestämmer sig för att mitt i natten diskutera yrkesval med en prostituerad för att sedan bestiga ett berg, ramla ner o skrapa upp kinden o armen.

Observera att ingen av dessa tre var samma person, men att alla så småningom kom hem (någorlunda) intakta! Observera också (mycket viktigt!) att jag inte var någon av dem! Jag bara tog korten på den strippande på bordet, strök den hulkande över ryggen o pekade tröstande ut vilken buske jag själv hamnat i vid en mycket berömd kväll för snart tre månader sen, o lyssnade intresserat på bergsklättringshistorien dagen efter.

O vi skyller allt på följande:

det är detta som är boven i många draman - hockey...
Visa fler inlägg