Live från nattskiftet

Intressant schema idag

Upp klockan halv sex för att skicka buss (volontärjobb som man troligen inte får så mycket för....) för att sedan ta hem igen o soooova länge. Stannade i sängen hela dagen fram till halv fem då det är hotellservice till sju.

O här sitter jag kvar. Tar emot o skickar bussar hela kvällen fram till ett-tiden. Kul jobb jag har... Har med mig 940-sidorsboken, men man får ju ingen ro när man springer ut o in hela tiden o kollar parkeringen. O när man väntar på den ena bussen är den sen, o det hinner skickas eller komma en anna buss istället. Jaja, man fick ju sova länge i morse iaf. Fast de här tiderna kl sex o fyra o sånt på mornarna fuckar upp hela sömnen. Man kollar konstant klockan o sover inte många timmar eller minuter i taget.

Är det nåt fel på mig när jag varje vecka ser fram emot den lediga dagen?
Jag menar, ska det inte va kul att gå till jobbet? Förra veckan var ok, då var det lite roligare att jobba igen, men man ser fortfarande fram emot den dagen varje vecka när man får åka till Protaras. Flera dagar innan.
Som t.ex. nu: jag åkte därifrån igår morse o jag ser redan tre dagar framåt i tiden då jag får åka dit igen. Herregud vilken lyx det vore att få komma tillbaka till Las Américas o bo på samma ställe.

Anledningen att se fram emot den lediga dagen för att man ska få sova är ju en ganska självklar sak, men resten också. Att få sova i en mörkare lägenhet, i ett tystare hus, om än i en mindre säng, men så gott jag sover där. O så är jag nog lite beroende av personen bredvid också...
Som imorgon ska tre team ha middag inne i Agia Napa o så är vi lediga på onsdag. O jag säger Fan, då är det ju ingen idé att vi åker tillbaka till Protaras.
Nej, vilket skit va? får jag tillbaka. Vi måste sova i en stor säng i Agia Napa en natt, hur ska vi stå ut?

Jag vet, jag vet.... men jag sover verkligen så mycket bättre därute. Men en natt kan man väl stå ut med emellanåt, speciellt som personen bredvid troligen lugnar ner hela mig i sömnen.


Men först ska man ta sig igenom den här natten. I bästa fall kan jag gå hem vid ett, men bussarna är redan sena så troligen blir det senare, o så ska man tillbaka kl 9 imorrn bitti! Yey...

Men man får ha i tanken att imorgon ska jag i fallande ordning dricka strawberry margaritas, äta mexikanskt, ta en öl på puben med live-musik vid klostertorget o få sova bredvid en lugnande människa som tycker så fruktansvärt mycket om mig. Jag antar att man kan det sämre trots allt...

Löning

Okej, vad hände här?

Jag satte just över hela dagens löning till sparkontot o det är fortfarande överflöd kvar på kortkontot. Hur är det möjligt?
Mamma, snälla, köp inte mina möbler. Ta dem som en kombinerad födelsedags / mors dags-present, jag tror nämligen att jag försummade båda i år...

O så mycket goda middagar ni kan få när ni kommer ner!

:-)

3 månader

Så lång tid tog det innan jag hade en sån på rummet.


Den hade hittats övergiven o pipandes o fastsittandes vid containern på hotellet. Folk hade sett den i flera dagar men inte sagt nåt (vad tänker man med då?????), så vi tog hand om den, satte den i en plastbox o lade i handduk, varmvattenflaska o en docka som blivit kvarglömd på hotellet. Den fick va surrogat.

Och vem erbjuder sig att ha den över natten?


Först hade vi tänkt dela, alltså en hade den några timmar o så tog nästa över, men jag tog den hela natten. "Den" säger jag för att jag är osäker på saken. Den har tre färger men om jag inte minns fel så ser det ut som en pojk.

Mixade grädde o vatten o försökte få i den mat när den pep. Öppnat ögonen hade den inte gjort heller. Först fick jag höra att den var två dagar, men in stövlar då kattexperten o förklarar att den är då inte några två dagar, den har för mycket ulligt o ögonen är inte tillräckligt stängda. Men en högst en vecka var stackaren.


O snäll har den varit. Jag har inte vaknat av att den har pipit, jag har mest vaknat till o letat efter den bland handduk o docka för att den inte pipit så ofta som jag tänkt mig.

Lilla stackaren.


Så lång tid tog det alltså för mig att dra med mig en katt hem över natten.

Visa fler inlägg