Halloween

Förra året var jag inte här riktigt vid den här tiden.
Men nu kan jag va med på saker som jag inte alls kunde förra året. Som Halloweenfest på Viking. Klä ut sig skulle man, men till vadå? Tid att hitta nånting fanns ju inte, så det blev zoombie-barn. Gick hemifrån med en Carlsberg o blev sminkad på förfesten, så smidigt så. Vi har de som är duktiga på smink här, o skulle man få zoombie-ögon så var det väl att rekommendera. Så jag blev ett sjukt barn som kryper ur TV:n på skräckfilmer. Fast Jesse trodde jag skulle föreställa tonårig på droger, med klubba i munnen...

Så vi var ett gäng pirater, nunnor, spöken, döda eller allmänt vita som kom till Halloweenpartyt i Las Américas. Det är en ny bartender som blandar egna melondrinkar där, så man kan göra som på Bryggeriet för ett par år sedan - gå fram o säga att man helt enkelt vill ha en melondrink o man vet att den blir bra. Yey!
De som hade klätt ut sig fick en present senare på kvällen, vilket bestod i ett par stringtrosor med loggan på. O vips så förvandlades jag till en 80-talets gympaledare istället.Idag är det ledig dag o imorgon blir det troligen en heldag på flygplatsen igen.
O inte att förglömma - på måndag firar jag ett år som guide o på tisdag ska jag äntligen tillbaka till Teide!

Nu lever jag ett tråkigt liv

Jag trivs med det
men jag har inget revolutionerande att berätta, som förra året. Platserna är desamma, utflykterna är desamma o det känns onödigt att lägga in bilder som ser likadana ut som för ett år sen.

Igår var det riddarspel i San Miguel. Kycklingen smakade likadant, soppan var samma smaklösa fast ändå goda men kronorna var uppdaterade genom att layouten var mer datoriserad. Dessutom var den svarta riddaren numera lila, den gulliga gula hade fått längre hår o var nu röd, o den som tidigare var grön o efter minglet o ombytet senare hade håret i hästsvans (suck!!), hade nu nedgraderats till att springa med grejer emellan alla varven. O Cisco var kvar! Han var inte inne första vändan o jag blev nästan tårögd, men så kom han sen på...röd riddare tror jag det var. Så då var det lungt igen, allt nästan som förut.
Vi var svart lag - o svart riddare vann. Jesse visste inte till sig så glad han var. "Finally the black won! The black won! I was never here when he won last year!"

O vi var ju där några gånger efter nyår om man säger så, så man hade ganska bra koll...

Öl efteråt på puben utanför fönstret o det blev givetvis senare än man hade tänkt. Vi gick hem när personalen meddelade att de behövde börja städa upp. Så man sov väl inte så mycket som man skulle, men jag stoppade iaf i mig mat som en duktig halvvuxen o vaknade inte alltför grötig. O ikväll är det halloweenparty, men imorgon är jag dock ledig, så vem bryr sig!
Har inte haft tid att fixa utstyrsel, o de som tagit sig tid o letat de har inget hittat, så man får ta det som finns i garderoben. Har mer eller mindre bestämt att jag ska vara zoombie-barn med konstant godisklubba. Det är tydligen meningen att man ska vara lite otäck, varför jag fick lägga till "zoombie" i "zoombie-barn".
Vad psyko man kommer se ut eftersom jag har så svårt att fastna oleendes på kort.... vi får väl se hur det faller sig ut.

Laaaame!!
Egentligen visste jag det ju från början, men man kunde ju inte låta bli. O istället för 1-4 dagar som det max tagit med de andra i en badenbaden eller solvägg utanför ettan i Linköping, så började jag på planet från Madrid den 11 oktober o lade ner boken igår den 23. Dåligt betyg. Det hjälpte inte att läsa den på engelska, så att man kom ifrån eventuella dumma översättningar. Faktum kvarstår - är det tvistningar o vändningar som jag själv skulle kunna komma på, då är det inget bra.

Så nu sket vi i den o plockade fram Berny Pålsson ute på balkongen istället. Ögonen började rinna på sidan 10 o jag älskar hennes sätt att kasta skit på psykvården. På sid 46 råder de henne till att börja arbetsterapi så att hon kan fläta lite korgar.
Herregud, så mycket jag skulle kunna hjälpa till med på det där området!

Visa fler inlägg