Jättarnas första teamdag

The Giants from the West
har vi bestämt kommer bli ett coolt teamnamn för när vi ska utmana de andra teamen i paintball eller co-kart. O att vi ska ha t-shirtar med texten "Gigantes. Rocks.". Ha-ha-ha-ha, fyndigt va.

Igår hade vi då vår första teamdag, men troligen inte den sista om det fortsätter att va så lungt som här är nu. Anyhow, dagen började med lugn service för mig, Janne o Noora, o sen möttes alla upp på kontoret om eftermiddagen för att åka ut på båttur med Blue Village. Mysigt var det o delfinerna lekte i kölvattnet, men tills jag införskaffar en bättre kamera ska jag inte ens försöka få bilder på dem, det blir bara en massa bilder på skvätt i vattnet.
Detta Blue Village:et på Teneriffa är ju nyöppnat för vintern o det är en liten övergångspersiod, så de första månaderna är Lundvik här o jobbar på scenen, yey! Har inte sett han på över ett år, men det var såklart hur kul som helst o prata med han igen!

               

Efter paellan fick man prova på "haj-piss", vad det nu kan ha varit, men Janne tyckte om den i vart fall! O jag var den enda som vågade bada! Samma stopp som alltid, vid Mascadalen.

Sedan var det hem för lite chill o dusch, o så samlades vi i vår lägenhet för matlagning o ätning av tacos.


Hela teamet samlat: Martin, Noora, Janne, Maria o Lauri

Lauri hade slagit på en slideshow med gamla bilder från alla guideställen, vilket var kul! Mycket man hade glömt bort!
Efter maten tog vi oss så till Route 66, som ska va det "bra" stället här i området, med liveband o grejer. O det var hur bra som helst. Vi kom så att vi nog bara såg de sista 45 minutrarna, men nu vet vi vart vi ska gå iaf!


Här kommer Tutt-mannen

Har ingen aning om hur diskussionen började
men den fortsatte med att jag berättade för Lauri om Tutt-mannen.
För nytillkomna tittare är det alltså så att Tutt-mannen är den som kommer o hämtar alla nappar, eller på tidaholmska (o gissar jag andra dialekter också) tuttar, när man inte ska använda dem mera.

Alltså det är tidigt 90-tal o broder ska sluta använda tutte, men är väldigt frälst vid dem. Vad göra?
I likhet med en tandfé, påskhare eller jultomte ska alltså Tutt-mannen komma o lämna paket i utbyte mot att han får alla tuttar. I broders fall lades dom i plastpåsar som hängdes upp i björken på tomten (om jag minns rätt var de också pyntade med krullade snören) över en natt. O kanske skulle det ligga nånting under trädet på morgonen...
Minns inte om det var en batmobil eller pistol eller pilbåge eller vad det nu kan ha varit, men tuttarna var borta. Tutt-mannen hade varit där!

Idag kan jag tycka att detta var en utomordentlig teknik som jag gladeligen själv tänker använda om den dagen skulle komma. Det minimala problem som kom av denna diskussion är bara att Lauri har börjat använda denna term en del.
O han har liksom missuppfattat konceptet...

Agents of chaos

Det är vi det.
Idag måste det ha blåst medvind till Kanarieöarna för när vi kom till flygplatsen var allt tidigt, allt från 15 min till 45 min, o det är ganska mycket det. Samt att sju flyg skulle landa inom en timme till att börja med. Så det blev lite som det blev. Men alla kom till slut till hotellen hoppas jag. Men de kommer ju i vart fall ut till oss. De behöver ju inte vänta på bagagen iaf! Halleluja för Reina Sofía (igen)!

Idag kommer vår sista teammedlem, sen är vi fulltaliga i Gigantes. Sen är vi alla fem. Så nu kör vi!
Jag måste erkänna att här är inte mycket att göra på dagarna. Det blir mycket dator, mycket kolla serier, mycket läsa böcker. Exempel på vad jag har funderat på att göra i brist på annat:
- ta ett bad. det är inte kallt här, jag behöver det inte, men jag hade inget annat för mig
- flossa med tandtråd. alltså inte på morgonen eller kvällen ihop med tandborstning, utan mitt på dagen, bara sådär.

Så busy är vi här.
Jaha ja. Så återgår vi till serietittandet.
Visa fler inlägg