T minus 17 hours

Det är nästan så att man får lite resfeber.
Väskan är nu packad o bara att slänga igen innan tåget. Den är i ärlighetens namn inte så noga tillrättalagd eftersom vi ska packa om o dela upp sakerna i båda väskorna som duktiga turister. O allting är också i väskan. Bara det nödvändigaste samt bok o iPod är i ryggsäcken. 15 kilo nånting går allting på. O jag menar, vad mer behöver man? Det ska ju va sol o skönt! Inga tunga bagage här inte!

Igår var det öppet hus här o jag fick äntligen träffa söta hundar vid namn Vicky o Chivas. Vicky har blivit stor o Chivas är som en liten rultande björn. Så söta så.
Idag var det onsdagsfika o bokrea. Inte varje år man är hemma för den längre, så man måste ju passa på. Tajmade också VB där o kommer nu om det vill sig riktigt illa hamna i den om en eller ett par dagar. Men jag sa att det gör ju ingenting, jag är ju inte här o kan se det i vilket fall!

Har nu laddat upp med en stor festis för tåget o tre tidningar av typen Allt om historia o Illustrerad vetenskap, samt en korsordstidning, för 12 timmars flygning imorgon. O x antal kilo böcker nedpackade såklart! :)

Hua mig, snart är vi på väg. O jag vet att det bara är några knappa dagar sen jag åkte från Gigantes, men jag saknar mitt mumintroll. Ska bli kul o se om han känner igen en efter makeovern hos Jonna.

Så nu så. Hejdå underbara snö. Hej turkosa hav, mayaindianland o färgglada mojitos.

Underbar svensk dag

Jag tror jag hann med allt jag skulle
Samvetet över Högan o Astrid gnager som alltid, men nu när jag vet att jag troligen kommer att va hemma lite längre i slutet av april sparar jag det tills dess. Lite lättare att ta sig upp för den backen med bilen då också.

Dagen började med att jag chockvaknade av en bror med iskalla kinder som var inne o hälsade på väg till jobb, men det är ju ingenting man har nånting emot! :)
Det fortsatte mot Skövde vid lunchtid o jag skulle äntligen få en frisyr igen! Har inte haft nån sen Jonna sist rörde mitt hår innan vi åkte till Rom. Det var alltså oktober 2008. De som har försökt att röra det sen dess har bara petat lite. Nu försvann det visst 20 cm baktill. Så skönt så det är inte sant! Dessutom för att inte längre se ut som GB-glassmannen i huvudet hävde vi i färg i slingor o jag är nu isblond o måste därför få en ordentlig bränna i Mexico så att det får effekt ;)På kvällen var det zumba - aka himlen i en timme! O idag är det skön träningsvärk i kroppen!
Idag har jag också varit på promenad fram till stan o lydigt skaffat vax så att jag kan sköta min nya fina frisyr o en laddare till iPoden (så att jag inte behöver ta med dator på semestern) o fastnade givetvis hos Anneli på vägen hem. Men det är ju inte varje år man är hemma på bokrean nu för tiden, så jag ska tillbaka dit imorgon!
O promenaden var ljuvligt kall o det kändes lite som julafton med vinterklädd gåtur med knarr under stövlarna o stelkalla lår nedanför kappan.

Jag förstår om man är trött på det efter x antal månader med samma kyla, men mmmm - älska årstider!

I am so lucky

Det var min första tanke när jag vaknade idag.
Veckan här med mamma har gått jättefort, men så var vi ju också i Puerto i dagarna två. O nu är det Sverige för min del. Har inte varit hemma sen början på oktober.

Jag tror det var flera saker som liksom föll på plats i huvudet i morse när jag fick den tanken i huvudet. Det har varit en fin vecka, jag ska hem till Sverige o så Mexico. O det första jag ser är den som sover bredvid mig. Tanken som sveper förbi i huvudet är på engelska. I am so lucky.
I get to wake up next to you every morning.

O så ska vi ju om några dagar på ett livs semester.

Men först: Jonna, zumba, hundar, fika, ompackning o bokrea!
Visa fler inlägg