Min dag - en månad från nu

Klockan är minus 6 timmar,
vilket betyder att jag just kliver ur sängen o går mot frukostbuffén där jag förväntar mig att hitta små pannkakor, kaffe, croissonts, muffins o frukt.
- Därefter tillbaka till rummet för att borsta tänderna o packa för poolen.
- Poolhäng med böcker o iPod.
- Lunch där jag förväntar mig hitta en stor salladsbuffé o kanske nån trevlig pasta.
- Tillbaka till poolen för mer av samma vara som under förmiddagen, möjligen nu också med nån liten mojito från baren i poolen.
- Till rummet för lite dusch o uppfräschning o lite "nu ska jag göra mig vacker".
- Middag på nån av restaurangerna med vitt vin o gott kött.
- Kanske en liten mjölkdrink i nån av loungerna.
- Avslutning på dagen i jacuzzin på rummet, kanske lite läsning innan man somnar i en stor säng till ljudet av nåt spelande i DVD:n.

Mhm, så kan jag nog överleva två veckor tror jag bestämt!

Américas-kväll

Vi hade ett litet infall för fredagskvällen.
Tänk om vi skulle ta o åka in till Las Américas för kvällen. Vi var ju lediga bägge två hela lördagen.
Sagt o gjort. Jag klädde upp mig lite lagom i mina nya stövletter o så satte vi oss på bussen kvart över sex. Vi vandrade promenaden vi gjort så många gånger förut, från rondellen vid Oro Verde o ner mot Puerto Colón, o jag suckade högt av saknad. En flaska San Valentin o god mat på Gordon Ramsay som lagom tills vi bad om dessert blev så smockfullt att vi blev bortglömda, gav upp o lämnade lite pengar på bordet utan att be om notan. Första gången i hela mitt liv, men jag har hört att det är en sån grej man ska göra innan man fyller 30... ;-)

Så mötte vi upp med Jesse o co på puben vid Oro Verde o jag suckade av saknad igen. Puben var mycket tystare än vad jag minns den, o de där inne liksom lyste upp när vi kom in. Som att "nämen, hej, det är ju du!".

Jag hade nog kunnat sitta där i flera timmar till, tills vi skulle blivit ombedda att gå hem kl halv tre (har hänt tidigare, ja...), men uppdraget o planen för kvällen var In&Out o Soundchaser!Dessutom är det ju så att Jesse aldrig har varit där o jag undrar liksom varför. Verkar helt va hans ställe.
Så vi gick dit o drack lite mer öl o jag satt med ett brett leende över ansiktet tills de annonserade att nu var det slut för idag. Lite sömnig publik, men jag hade det underbart eftersom jag inte varit där på ett år.
Jag saknar förra vintern! Jag tror det är min bästa säsong o jag tror inte att jag kommer få en så kul igen. Lite som Linköping.

För övrigt har en liten inofficiell nedräkning börjat. Det är var bara två veckor kvar nu... jej!

Fler teman

Det är inte längre varje dag man kan se över till ön.
Det var varmt o disigt ett tag o sen har det regnat, men då o då kommer den fram. O med den o med väder, kommer också kameran fram. Kan ju inte låta bli...


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(tema: ronjas vårskrik)


naaaaaaaaaants ingonyama bagithi baba
(tema: lejonkungen)


...alla pååå vääääääg!
(tema: broder fem år sjunger my little pony-introt)
Visa fler inlägg