Fler listor

I brist på egen fantasi
lånar jag "dagens..." från Kajsa Ingemarsson.


Längtar efter:
att bada i havet

Önskar det vore:
juli

Vill ha till middag:
nånting som ger tillräckligt med plats för cheesecake efteråt

Planer:
fortsatta trevliga diskussioner om vad vi gör om 5 år, varvat med bokläsande

Orosmoln:
alla danskar som blivit lovade gratis saker hemifrån, som kommer hit o kommer kräva det (behöver jag säga att ingen hemifrån meddelat att de lovat detta?)

I tankarna:
fick just reda på att Lapidus har en ny bok, OCH Kallentoft, OCH Rosman, o här sitter jag på en grekisk ö o kan inte få tag i dem (dessutom kostar övervikt multum så jag måste vänta tills jag kommer hem)

I hjärtat:
väntar på ett svar från Finland om Lauris jobb, så vi vet var vi ska ta vägen eller inte ta vägen den närmaste framtiden

Grattis:
till gårdagens alla mammor!

Vecko-checklista

Torsdagsutflykt:
vinprovning och kvällstur till Argostoli. Jag o Lauri sitter just nu med gatis internet på restaurangen där gästerna just ätit o nu är de på shoppingstråt. Imorgon är det ingen ö-tur för min del, utan jag ska över till Lixouri. Har varit telefon-svarare sen första planet landade i tisdags, o jag har bara väntat på att nån ska ringa därifrån o jag inte ska kunna svara för där har jag aldrig varit.
Men det ska bli imorgon!

Men nu har vi alltså startat på allvar. Första planen har landat, första välkomstmötet klart, första servicedagen, första utflykten körs just nu.
O just det, Lauri hade telefonintervju med kontoret i Finland i tisdags o ska få svar om ett par dagar. Då vet vi vad vi gör eller inte gör det kommande året/åren(?).

För övrigt kan man sammanfatta min vecka hittills på följande vis:
- 1 st askmoln
- 1 st bilkrasch
- 1 st jordbävning

O jag överlevde alltihopa!

Jaha, då kör vi igen

NU minns jag varför man kan klaga på mitt jobb:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/inget-flygforbud-i-sverige


http://www.expressen.se/nyheter/1.2445250/da-nar-vulkanaskan-oss-i-skandinavien


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13066401.ab

Pust. O jag känner att jag kom ganska lindrigt undan förra gången så det skulle ju inte förvåna mig om jag hamnar på en buss genom Europa denna gången. Idag känns det skönt att man tryckt på sluta-knappen, men ångrar nästan att jag inte gjort det tidigare.
Visa fler inlägg