Ja tack!

Stanna sådär nu.
Just den prognosen kör vi på!
 
Efter att ha pulsat i drivor o bitande kyliga vindar mellan hem o buss o jobb idag, blir man ju inte mindre sugen direkt.
Heippa världen, vi ses om en vecka!

Nu jädrar...

Nu snackar vi snö.
Nu snackar vi Bullerbybarnen-hos-skomakaren-snö. 6 minusgrader, yrsnö, stormvindar o man kan inte längre se husväggen på andra sidan. Det mullrar i väggarna o knäpper i elementen.
Mysigt.
 
 
Vi fick ett sauna-infall igår o satt o dippade med vin på kvällen. Då hade blåsten redan börjat lite grann, så varven ut på balkongen blev väldigt korta...
 
 
Hade ju kunnat tänka mig att bara sitta inne o titta ut idag, men ett sista jobbpass ska man väl orka med med tanke på vad som väntar imorgon. Bara flygen kan lyfta o landa där ute...

Var är snön då?

Nog är det nåt vitt där ute.
Nog yrar det lite. Nog är det tillräckligt med vind för att det ska kunna lägga sig i små minidrivor. Men dom utlovade centimetrarna är det då inte.
Har däremot förstått det som att det kommer vara både snö o 15 minus före det att vi kommer hem från solen, så vi får väl gräva fram bilen från parkeringen mitt i natten nästa helg. Trevligt det.
 
Men nog är det skillnad. Häromdagen när det var samma igenmulna väder kändes det som om det aldrig blev ljust på hela dagen o idag har jag inte ens tänt myslampan i hörnet.
 
Har insett att vi aldrig kommer få fram julsakerna i år så för att kompensera lite drack jag igår säsongens första glas julmust o bytte skrivbordsunderlägg på datorn.
Numera hälsas jag av glada Harrods-kulor när man slår upp datorn o i kylskåpet ligger nästan hela flaskan must kvar.
 
 
Kanske kan muntra upp en pluggdag som denna. 
O icke att förglömma - eftersom jag jobbar imorgon kväll, så det kommer inte ske då - packdag inför lördagen!
Grunnar på om det kommer kännas som att komma hem o om man kommer vilja börja jobba igen. Nja. Att komma hem kan jag nog köpa, men att börja jobba igen hoppas jag att jag inte kommer känna för...
 
 
 
Visa fler inlägg