Ja, denna världen...

Undrar vem man tillhör på listan?
Förhoppningsvis ingen... När syftet är att man bara ska försäkra mamma om att man lever emellanåt. Även om jag är lite svag för dom där budskapsbilder...hmm...
 
Däremot finns numera en funktion där jag på nåt sätt kan se att det oftast är runt 20 personer som tittar här varje dag. Nån gång när jag testade effekterna av en rubrik o kallade nya datorn för "Bäbis" var det uppemot 70.
Börjar ju såklart undra vilka dessa är...
 
Budskapsbild för idag då:

Extra tid

En intjänad timme extra.
Så känns det ju när man glatt kan konstatera att man är vaken så tidigt som Fem myror... går på TV på söndagsmornarna. Inte varje vecka det händer.
 
Även om denna helgen har gått i plugg-tecknet hade jag en gång i världen planer på att ta mig in till Helsingfors igår. Bokmässa! O jag hade antagligen gjort det om jag hade varit själv hemma. Igår eftermiddag kunde jag nämligen både hört Herman Lindqvist o Carl-Johan Vallgren inom en timmes tid. O sämre lördagar kan man ju ha...
 
Nu blev det inte så. Istället blev det helgfrukost, pluggande, köpcentrumtid där vi gick igenom både Intersport, Naturkompaniet (handlade!), Ecco (handlade!) o bokhandeln innan vi samlade gott till ost-o vinkvällen, lite mera pluggande, sauna o så själva myskvällen (är det inte så det heter nu för tiden, myskväll?) med nostalgi i form av Jurassic Park som vi båda två parallellt på varsina håll kommit på att vi ville titta på.
 
Idag har det varit ny lång frukost (jösses vad jag uppskattar dom!), mera pluggande o det är mörkt för länge sen. Men å andra sidan var solen redan uppe i morse när man ställde om klockan till åtta.
 
Jaja, men inte mig emot.
 
Priset man får betala för vintertid kring halv fem-snåret på eftermiddagen...

Krysslördag

Igen.
O till på köpet barntema på Melodikrysset. O jag löste hela jäkla krysset! Kanske det ska va så här lätta frågor för att jag ska fatta...
Undrar dock varför det var barntema egentligen. Jag menar, barn idag vet väl inte vad Brevet från Lillan är, eller vem Trazan Apansson är. O jag tror då rakt inte att dom vet vem Olof Palme är (var). Numera kan man väl bara namnen på Bratzen o Teletubbiesarna. 
Vilken fantastiskt barndom vi hade på 80-talet!
 
Jaja, nöjd med mig själv kan jag väl vara ändå :-)
Visa fler inlägg