Energiboost

Perfekt kombination.
Perfekt energiboost mitt i artikel-läsning o en hals som börjar krångla igen. Guuu så glad o studsig man kan bli! Som taget från en perfekt spellista en perfekt kväll på Harrys :-)
 
 
 
O idag fyller världens finaste bror år! Lille skrutten, bara 23... jag undrar när jag ska börja att stressa med 30. Har för mig att jag fick min första påminnelse kl 00.01 när jag fyllde 24, så han har väl ett år på sig då...
 

Höst?

I måndags hade löven fallit.
När jag cyklade till jobbet efter helgen såg jag att det helt plötsligt var alldeles lövtäckt på en sträcka som varit sopren på fredagen. 
Det börjar skifta i färger nere kring gräsplanen.
Det har regnat o/eller varit mulet sen helgen.
O i morse ville jag slå på värmeslingorna i badrummet.
 
Har sagt så länge att "nej, det är höst först i oktober", men faktiskt är det ju oktober nästa vecka. 
Jaha. Låt hösten komma då. Jag har ingenting emot det. Det kommande året har jag ingenting emot löven som faller, snön, knopparna som brister eller sommarregn. Jag hoppas att det går fort samtidigt som jag hoppas att jag hinner stanna upp o titta på det fina.
 

Hello everyone...

My name is Maria
and I am a pillowsnifferer.
 
 
Detta är vad jag gör när Lauri har gått till jobbet o jag antingen har studiedag eller jobbar kväll. Förutom idag när jag faktiskt tände lampan o läste kl 7.30 när han gick till bussen o sen hoppade i duschen en halvtimme senare.
 
Jag kan förstå det när jag är själv hemma. Veckan han tog ledigt i vintras o satt i Kristienstad o jag var hemma själv. Eller nån enstaka natt han är med "gänget" i Åbo eller Kokemäki.
Men när jag just har sett honom o jag snart får göra det igen?
 
Nej då. Jag måste lägga mig på hans kudde o gosa in mig i lukten o sniffa. Tänk så gott det var när han använde schampoo som luktade tjära! Då kunde det sitta kvar hela tiden o jag kunde inte sniffa ur lukten (vilket annars är risken, så man får spara på det hela lite).
O det godaste som finns dom dagarna jag jobbar förmiddag o går hemifrån 6.30 är att gå in i sovrummet o säga hejdå. Då gosar jag in mig i hörnet mellan hans hals o kudde o får i mig den där sov-lukten. Den där som antagligen borde lukta hemskt, men som jag älskar. Det är som snus. Det luktar hemma o tryggt.
 
Men jag har alltid gjort sådär. Jag minns att han en gång lämnade kvar en tröja i min lägenhet i Agia Napa. Som jag givetvis gick o Brokeback-sniffade på tills jag såg han nästa gång.
 
Men man får som sagt spara på det lite. Beroende på hur mycket tjär-schampoo eller Hugo Boss som gått in i kudden eller tröjan, får man ta det lite lungt så att man inte sniffar allt på en gång.
Hör bara. Jag har tom ett system för hur jag utför denna konstiga vana.
Men jag får väl välja att se det positivt att jag fortfarande inte vill va utan personen jag numera har lyxen att leva med o träffa varje dag.
Visa fler inlägg