Äntligen!

"Va i hela friden gör han på finsk TV?"
tänkte jag när Jonas Karlsson dök upp som på en finsk reklam mellan två program.
Jag tror att jag i min iver över att så småningom förstå va det faktiskt handlade om, möjligen eventuellt kan ha slagit till Lauri onödigt hårt över benet, men vad göra?
 
Jag har egentligen inte tänkt tanken på att jag sitter o väntar på en film. 
Men nu när den finns är det ju helt självklart. 
Bara den är bra gjord. Boken är ju så jädrans genomtänkt o störtskön att man liksom inte har vare sig råd eller min tillåtelse att på nåt sätt förstöra den genom att göra en film som inte gör den rättvisa.
 
Men jag gillar ju dom som är med, så potentialen finns o jag ska definitivt se den!
Kanske t.o.m ska unna oss ett biobesök så småningom... 
 

Med en enkel tullipaaan...

Han har nått mittenstrecket!
Idag har broder officiellt nått det där mittenstrecket där varje dag som går nu för honom längre från 20 o närmare 30.
Ha!
 
Stilig pôjk på systers bröllop i somras
 
 
Världens största GRATTIS till världens goaste bror! 

En fredag

Vi tar det i punktform idag:
 
- Höstens första älg siktas på vägen till jobbet på morgonen. Det är lite trafik på en stor raksträcka o både jag o den enda mötande lastbilen ser den ståtliga älgen på långt håll o han får i lugn o ro vandra över vägen innan vi smyger förbi.
- På vägen hem får jag istället sitta o hålla i ratten så att knogarna vitnar när det blåser som f***n o bilen vill blåsa av vägen i ca 10 mil. Kramp.
- När vi kommer ut från supermarketen på sena eftermiddagen har det börjat piska regn o vi får springa till bilen. Men det var alldeles som utlovat - ruskregn med start kl 17.00 piiip.
- Kvällen blir dock just så lugn o fin som jag hade önskat: baguette, finost o vin efter några bastuvändor. Framför Dobidoo o ett avsnitt House of Cards.
 
Idag är solen framme men blåsten är kvar så det blir kanske inte så mycket stugbesök den här helgen.
Men det va längesen vi bara satt hemma en hel helg också, så varför inte?
 
 
ps. Är jag den enda som i flera veckors tid har önskat att nån klädansvarig på svt kan be den vackert gravida saxofonspelerskan att ha byxor alternativt längre klänning på sig? Jag förstår att det är så man sitter om man spelar saxofon med en fin gravidmage, men jag ser faktiskt bara längre o längre upp under kjolen för varje vecka...
Visa fler inlägg