En fredag

Igår höll sig att solen framme.
Jag började dagen tidigt med att stänga av klockan innan den ringde (låg vaken av nån anledning) o sätta mig på spårvagn o buss till Linköping för att börja förmiddagen där.
Lagom väder men hua va kallt. Frosten bet i både människor o åkrar o dom som kom på cyklar va rejält frusna.
 
Jag kom tillbaka till Norrköping vid 11-tiden o passade då på att hoppa in på loppisaffären o köpa en påse kläder till Felix. Två par långärmade tröjor, en "fin" stickad tröja, ett par fleecebyxor, en (typ självlysande) mössa samt en vinteroverall för den nätta prislappen av 520 SEK.
Ursäkta mig, men det tycker jag är fullständigt överkomligt när man ändå får en overall för flera hundra i den påsen.
Svart va den däremot, därav köpet av den neongröna mössan med reflex på, haha! ;-)
 
Promenderade en trevlig promenad i vädret o köpte med lunch på vägen till jobbet. 
O hade en lagom effektiv eftermiddag. Tänker ju ungefär konstant att man kunde hinna med mera, men ja. Man får va nöjd med det som blir.
 
 
Under eftermiddagen hade det plingat i mobilen om att paket fanns att hämta (ännu mera beställda kläder till Felix, yey!), så den svängen tog jag på vägen till förskolan. 
Där jag hämtade en nöjd pojk som hade fått leka med dom stora barnen. Så coolt! 
Han är tydligen ytterst fascinerad av äldre barn. Har trott att alla barn är det (eftersom jag själv minns att jag va det), men så kanske det inte är. Kanske det är ärftligt ;-)
 
Början till blå skymning vid 15.30...
 
Idag har vi passat på att åka till Maxi så att vi kan hålla oss inne imorrn, om prognosen stämmer med snöfall under hela morgondagen.
Vinterdäck behövdes inte idag, men vi har beställt ett gäng som förhoppningsvis kommer under nästa vecka. Bara dom sitter på tills 25 november, då ska mamma o Felix ut o köra igen!