Besök i storstan!

Igår hade vi vårt första besök sen flytthelgen.
Eftersom dom som va här numera går under flera olika benämningar samtidigt väljer jag att utgå från mig själv o kalla dom mamma, mormor o morfar.
 
O så mycket saker dom hade med sig.
Gardinstänger o blomster o födelsedagspresenter o leksaker o kläder från både Primark o vinden.
Vi fick äntligen upp gardiner i vardagsrummet o så ombonat det ser ut helt plötsligt när det kommer gardiner o orkidéer i fönstren. Älskar't!
 
Ja, det är lite svårt att få bra bilder på fönster på detta viset...
 
Vi åkte spårvagn o åt god mat på O'Learys o alla fick leka med Felix, som verkade oerhört nöjd med arrangemanget.
Så himla roligt att ni kunde stanna så länge, tack för en jättemysig dag! ♥
 
I morse hörde vi Felix prata för sig själv runt 6-tiden, men samtliga i hushållet tycktes somna om o nästa gång jag lyfte huvudet från kudden va det i panik över att klockan visade 07.46.
Felix va nu färdig med sängen lät det som, vilket va helt ok, men jag va helt hundra på att vi hade försovit oss o jag hade tänkt va på jobbet om 10 minuter. Varför i hela världen hade jag inte ställt klockan?
Det tog mig alldeles för lång tid att inse att det va söndag o vi hade fått sovmorgon.
 
Det va värst va vi sover den här helgen.
Igår fick Felix ny blöja på alldeles för tidiga morgonen o fick sova vidare mellan oss sen, o hela familjen vaknade vid 8.30. När vi hade gäster på väg o jag hade sagt "kom ni bara, vi är vakna vid 7".
Men vi hann ha frukost o baka paj tills gästerna kom vid 11-snåret ändå.
 
Så kan det va.
I morse hade vi disco till frukost igen, dvs spela spotify med högtalare. Tradition som inleddes igår o som jag gärna fortsätter med ;-)
I övrigt har vi i stora drag handlat, tvättat o klappat händerna när vi är riktigt glada. Eller för det mesta "klappat fötterna" när vi är riktigt glada.
 
#1 - - mamma:

Va fint det blev i fönstret. Glöm nu inte vattnet i krukorna ;).
Tack för att vi fick komma, jag ser fortfarande Felix min när vi kom :):):)
Å det gick bra med körningen också hade tänkt mig att det skulle va jobbigt fram och tillbaka ......fattar inte riktigt varför. Det är ju bara lite längre än till Ullared och tillbaka och det tycker jag ju inte är långt. Å tåget tar bara en och en halv timme har jag sett.........
KKKKKKKKKKKKRRRRRRRRRAAAAAAAMMM

Svar: Blommorna lever och har hälsan än så länge ;) Nej så långt är det ju egentligen inte. Tack för att ni kom, ni är välkomna tillbaka när ni vill! Puss & kram!
maria