Shoppinghelg?

Kan man kalla det så?
Igår o idag har vi liksom handlat. Idag visserligen jag på egen hand, men ändå.
 
Igår kom Lauri hem med ett par nya skor o Felix kom hem hem några uppsättningar pyjamasar, reatröjor, varmare mössa o vantar, samt några extra uppsättningar "vanliga" vantar (ett halvt par är redan borttappat på förskolan).
O idag kom jag hem med tre tröjor o ett par jeans. Känns på ett sätt lite skönt. Har grunnat på att göra den svängen ett tag o nu när det är gjort känns det som man har kläder hela vintern.
 
Rekommenderas!
 
Det va andra gången i mitt liv jag drog på mig ett par jeans o tänkte att det kändes som en pyjamas. Första gången det hände stod jag i ett omklädningsrum i Vasa o provade mammajeans på H&M, haha!
 
I övrigt i helgen har jag tagit ikapp en del på jobbet. Kändes som jag hade behövt ha en dag extra den här veckan, till följd av lite flytt av plats, datapyssel o lite strömöten här o var som liksom rubbade dom där långa stunderna man kan sitta o jobba undan. Men jag började i fredags kväll o fick undan en del, o efter Felix sovstund igår va han vissa stunder förvånansvärt tolerant mot att jag satt o pysslade med en dator, så jag kunde sitta ännu mera. 
Idag satt jag när han sov o nu ska jag sätta mig igen.
O nej, det är inte jobbigt eller tråkigt att ta med sig jobbet hem på helgerna. Jag hade som sagt gärna haft 1-2 dagar extra på jobbet den här veckan, hehe. Undrar hur länge en sån känsla håller i sig..?
 
O så har vi tagit fasta på förra helgens start av tradition. Disco till frukosten!
Så roligt att vi även senare under dagen va tvugna att ta fram högtalaren.
 
Spännande manicker...