Skärtorsdag

Kortdag för vissa?
Inte här inte.
Kanske för Lauri då som slutade närmare 17 än 18 idag, men i övrigt va det vanlig dag på förskolan o jag jobbade hemifrån.
Hann även med två samtal från mäklare som meddelade att hus såldes idag innan annonserad visning ens ägt rum, samt boka tid för tandläkare hastigt o lustigt. Har tappat en del av en kindtand nämligen, helt utan anledning.
Eller inte vet jag va som skulle va anledning, men inte kan man säga att man har bitit ut den när det enda man stoppat i munnen under gårdagen va yoghurt, mjukt bröd o nudlar?
Va gammal man kände sig helt plötsligt, tappar tänder...
 
Sprang i tvättstugan gjorde jag också, vilket jag tycker om att göra när jag jobbar hemifrån. Det ger en anledning att resa sig, röra lite på sig, springa lite i trapporna, inte stirra sig blind på papper o dataskärmar.
Bra upplägg.
 
 
Gjorde färdigt en presentation till nästa vecka o gnuggade geniknölarna angående mina kategorier i innehållsanalysen jag håller på med till min första delstudie.
Ursäkta, behövde bara låta lite viktig. Det är just så avancerade saker jag håller på med. Inte direkt rocket science - men mycket roligare!
 
Dagens bedrift för övrigt:
Påbörja läsande av ovanstående under gårdagen o jobba hemifrån idag utan att öppna den!
 
Imorgon är tanken att vi ska dra oss mot Tidaholm för påsken, så det blir väl till att hålla lite koll på vädret, nu när bilen är sommarklädd o allting.
Har dock hört att trafiken skulle va värre idag, så vi hoppas att det kanske lättar till imorrn då.
 
Glad Påsk!