Söndagsutflykt

Under söndagen har vi varit mer i farten än vanligt.
Vi började dagen med veckohandling - som vanligt, vi har blivit inrutade tråkiga familjen - o nån som till en början skulle ha egen korg, för att sen själv hämta banan vid barnens hörna, för att sen sitta still i vagnen medan bananen tuggades på, för att sen tvunget springa runt igen.
 
 
Lagom förmiddagsaktivitet.
 
Efter Felix sovstund på eftermiddagen fick vi också till slut tummen ur o drog iväg till IKEA.
Vårt madrasskydd har blivit bränt i tumlaren (trots att man ska kunna tumla det) o det behövs alltså ett nytt, o så har vi tänkt försöka plocka bort sidan på Felix säng, vilket innebär att vi vill sätta dit en extra planka på nåt sätt eftersom det trots allt fortsatt är en rörlig o snurrig pojk som ska sova i sängen. Plus att vi ville prova med en ny matstol till honom. Alltså inte minsta typen, utan en hög stol med endast ryggstöd. 
Återstår att se hur det hela faller ut, men nu finns iaf pinalerna i lägenheten.
 
 
Det va alltså så länge sen vi åt på IKEA att senaste gången blev Felix totalmatad med burkmat. Idag satt han med egen barnportion o åt (det mesta) själv.
 
Till en början va det spännande att hamna bland barnstolar o lekmattor o allt va det nu va. O äta gick fint o att komma därifrån trots lekande barn att titta på o leka med, gick också bra.
Sen va ju dock nedervåningen allt annat än populär o vi fick bli den där familjen som känner sig i vägen när barnet/masken vägrar samarbeta, tjuter över hela bygget samt lägger sig raklång på golvet.
Jepp. Check, check o check.
 
Men vi kom ut med det vi skulle iaf.
Kanske bara va bra med en motsträvare där inne. Man tenderar ju att komma därifrån med så mycket mer än man planerat menar jag ;-)
 
Under lördagens tvättrundor lyckades jag också äntligen få till bilder på Felix gamla vagn med tillbehör för att lägga upp till försäljning. Under förmiddagen idag hörde redan en spekulant av sig som kommer o kikar imorrn. Lite spännande att nån redan va intresserad, det ligger nämligen så vansinnigt mycket barnvagnar ute nu har jag sett.
Kanske nån som, liksom vi, tycker det är smidigt med ett helt paket :-) Det är nämligen liggdel, sittdel, bilstol, åkpåse, regnskydd, resväska, ja rubbet som ska iväg förhoppningsvis.