En dag med mig

Har jobbat hemifrån idag.

Fast inomhus. Vaknade typ frusen o regnet har hällt ner fram till eftermiddagen så jag har istället växlat mellan det lilla kontoret som tar allt mer form, o läsning av artiklar i soffan.
O däremellan skött disk o tvätt.

Jag försökte alltid få till en tvättid när jag jobbade hemma från lägenheten så att man fick röra på sig i alla trapporna.
Nu är det inte riktigt lika många trappor om man säger så, men man lyfter ju rumpan från stolen emellanåt. O får saker gjort. Bra arbetssätt tycker jag! 

Jag älskar våra maskiner i tvättstugan!

Det finns ett "dagligt program" på en timme för tvättmaskinen, vilket är helt lagom o tumlaren gör riktigt torrt. Det är ju skillnad mot den kombinerade vi hade förut alltså! Hade vi haft den här tvättstugan när Felix va bebis hade vi ju haft nemas problemas med största delen av hans kläder. Har märkt det nu när jag äntligen kan tvätta igenom bebiskläderna för vidare lämning till klädinsamlingar o secondhand. Hur smidigt som helst.

Under ett lyft från stolen fick jag också äntligen diskat delar av mormors servis som stått o väntat i flera år på att jag ska få plats med den. O den va faktiskt bland det absolut första vi bar in i huset första gången vi låste upp.
Nu är delar av servisen i skåpet o delar på display. Vi har numera ett upplyst glasskåp i köket där vi ställer utvalda saker.
Lauris glas från ölmässor. Kinesiska tekoppen mamma hade med sig från teplantagen. Våra namnmuggar.
O delar av servisen. Ska försöka diska igenom ännu mer snart.

O lilla kontorshörnan är riktigt trivsam.

Nu när man har hyllor o inte behöver ta upp över halva skrivbordet med pärmar. Man kan ju t.o.m använda skrivbordet som skrivbord!

Här har jag suttit med 2000 ords diskussion idag, vilket är groteskt långt, men ändå väntat av personen som aldrig har på haspen när det gäller att skriva text...


Jaha, det va en hemmajobbsdag med mig!