Fullt hus

Denna veckan är det lite fullt hur hemma.
Lauri har semestervecka, jag kurerar mig/jobbar hemma o Felix håller till på förskolan.
För det mesta.
Undantaget va igår när han hade sin hemmadag.
 
Vilket innebar att jag åkte iväg till Ingelsta på förmiddagen o började med lyxfika ett par timmar samtidigt som jag satt o läste artiklar o knapprade på datorn. Ett annat sätt att jobba ;-) Lite omväxlande, borde kanske göra oftare.
 
 
Efter det gick jag en runda o unnade mig den där pyjamasen jag suktat efter ett tag (med hela byxor dessutom nu när jag har varit frusen hur länge som helst!) o satte mig sen på nästa ställe med en sallad o läste en sväng till.
 
Tanken va god o det funkade ett tag.
Men jag kände mig inte helt pigg för att orka sittat så hela dagen så jag fick "ge upp" o åka hem nån timme tidigare än jag tänkt mig.
Men men, lagom produktiv va man ändå.
 
Idag blir det lättare.
Idag är Felix iväg o leker med dom andra barnen o vi har ätit frukost alldeles själva (mysko känsla!) o jag har nu tillgång till en säng där jag kan jobba med min läsning i horisontellt läge. Lättare än igår, även om det till en början även va trevligt att jobba på det sättet.
 
Veckans hög:
 
Ej ens halvvägs
 
I övrigt lyckades vi frisera av Felix en del av vinterpälsen häromkvällen. Lagom traumatiskt, vet inte va som har hänt på den punkten, det gick ju så bra från början.
Men om han har ont av långt hår o blir jättevarm känns det liksom ännu taskigare att låta det härja fritt...
 
 
Då tar vi den här fredagen då!