Mammalyx

Igår spenderade jag förmiddagen i en provhytt.
Ensam.
Bara smaka på meningen. Hur lyxigt låter inte detta?
 
 
Förmiddag är kanske att ta i, men en stund spenderade jag allt där.
Jag hade planerat kombinationen spendera-det-nyvunna-presentkortet samt helgerbjudanden-om-du-är-medlem. Mycket trevlig aktivitet.
 
Jag började med att norpa åt mig ett par ljusa jeans av modellen jag mer eller mindre har bott i sen jag köpte dom i höstas, plus en tröja jag tidigare provat o typ ville sova i för den va så skön.
O så plockades det lite med collegetröjor till både mig o Felix, o så avslutade jag det hela med att köpa en lite varmare mössa till mig själv. Har saknat det hela vintern.
 
Detta trevliga äventyr gjorde att jag landade på den nätta summan av prick hela presentkortet på 500:- där jag alltså fick jeans, två tröjor, en mössa o en tröja till Felix.
Mycket nöjd med denna shoppingstund!
 
 
För övrigt i helgen har vi tittat på deltävling av Melodifestival där jag är extremt nöjd med att vi om några veckor ska få titta på riktigt bra musik i Linköping. Fick gåshud, tårar i ögonen o va tvungen att rösta, vilket jag faktiskt inte brukar göra. Att jag ska heja loss i Saab Arena när Dismissed intar den scenen!
 
Dessutom har vi bakat äppelpaj, spelat munspel, bytt hela sängen plus pojken kl freakin 23 på kvällen två kvällar i rad (SUUUUUCK o PUUUUUST!!!) o önskat trevlig resa till Tidaholmarna som just nu sitter i flygplan på väg till Reina Sofía, lucky bastards :-)
 
 
#1 - - Frida - Vita Villan:

Men åå så lyxigt med lite egentid! Låter som helgen blev riktigt bra!

Svar: Absolut, vi har inte mycket att klaga på den här helgen! :)
m a r i a