...o ytterligare en...

Alltså detta är så tråkigt.
Veckorna går för fort.
Dagarna går för fort.
Kvällarna går för fort.
Alldeles för mycket bortprioriteras.
 
Jag är liksom på funderingen "Va är det egentligen jag prioriterar istället för att skriva här - o framförallt läsa alla andra!".
Svaret är att jag inte fattar det.
Jag tycker inte att jag prioriterar nånting.
Förutom att måste jag jobba nånting nån kväll så gör jag det. O Felix vakna tid kan man inte sitta här.
O hans sovande tid betalar jag räkningar eller tvättar eller sover själv om det gäller natt.
 
Usch, va tråkigt.
 
Så va har vi tagit oss för veckan som gick då?
 
Vi har haft ganska mysiga mornar ändå.
Felix har börjat vakna tidigt, tidigt, dom där halva sovmornarna man kunde få förut till 7.30 är helt borta o nån morgon va klockan 5.30 när jag va uppe första gången. På toooook för nära mitt i natten om man frågar mig.
Det löste vi genom att han fick lägga sig hos oss, kunde inte bestämma sig för om han ville ha mitten eller min plats (utan skulle ligga överallt o ingenstans) o jag gick ut i soffan.
Efter en stund kom han dit, lade sig lite kort bredvid, hämtade en bok, hämtade min telefon (o ordnade uppenbarligen 20 bilder o filmer såg jag senare), plockade en stund på golvet, kröp ner hos mig igen.
På nåt vis kändes det som jag slumrade en stund medan han pysslade för plötsligt va det helt ljust när jag öppnade ögonen o klockan va 7.30.
 
I morse fixade jag överhuvudtaget inte att ta morgon 6.30 o efter att han kommit in till oss o absolut skulle fara omkring va det ingen som orkade ta ifrån honom telefonen han hittade. Det slutade med att vi troligen genomled en scen som skulle platsa i vilken misärfilm om hemska barndomar som helst, o nu bara väntar på att socialen knackar på.
Vi somnade om i säkert en timme medan barnet satt mittemellan o scrollade på youtube.
Alltså fy va jag mådde dåligt när jag vaknade.
 
Å andra sidan hade jag varit en urusel människa om jag inte fått sova den där extra timmen.
lose-lose-situation?
 
I övrigt har jag känt mig effektiv på jobbet, vilket är en trevlig känsla. Jag har änvänt tiden som jag har satt upp den, men såklart tycker jag ju alltid att jag även skulle ha hunnit börja med "om-jag-hinner-listan".
Två dagar har jag jobbat hemifrån, vilket också är skönt att kunna göra.
 
Morgonvälling
 
Sångpåsen som kom i julklapp från mormor är populär!
 
 
Morgonsysslor...
 
Hämtat reapaket!
 
Fint väder har vi upplevt (o även snöblask), på stan har vi varit o Mello har vi tittat på. Nästa vecka är det vi som sitter i publiken!
#1 - - Kajsa:

Jag är också lite rädd för hamsterhjulet som komma skall, tycker jag är trött på kvällarna som det är redan nu, men å andra sidan kanske man känner sig piggare ifall man inte har en virvelvind att hålla ständig fokus på utan istället få vila hjärnan lite på jobbet? Hahaha. Hoppas kan man ju alltid....

Kul med mello! :)

Svar: Så är det absolut! Jag kan vakna zombie och gå runt som en sådan hela morgonen, och så fort jag kommer till jobbet blir jag hur pigg som helst! Blir så stimulerad på jobbet att man orkar med virvelvinden bättre sedan tycker jag :)
m a r i a