Veckan som försvann

Vi får ta en "Veckan i bilder" här.
Efter en både snabb, lite rörig o trött arbetsvecka.
 
Natten mellan söndag o måndag är urstökig o Felix sover hela natten inne hos oss. Vilket betyder att jag inte sover på dom 10cm jag får när han gör det, samt att vi under natten fick byta lakan i våran säng istället för hans. Vi har dock lärt oss o bäddar numera alltid i ett underlägg där han sover om han kommer in nån timme på morgonen.
Det visar sig dock att han har feber på morgonen (vilket ju kan förklara natten, även om jag hörde kollegor med småbarn som också haft stökigt just den natten).
Lauri o Felix är hemma på måndagen o på tisdagen har dom lämpligt nog veckans hemmadag schemalagd, så två dagar hemma på raken. På tisdag morgon är det dock piggt o feberfritt.
 
 
Jag har börjat gå till jobbet.
Tar ungefär lika lång tid som att vänta på spårvagn, åka den o sen ändå gå "halva vägen". Plus att jag hinner lyssna på P3 Dokumentär o poddar, nåt jag kan sakna från barnvagspromenaderna.
 
 
För att nån gång emellanåt visa tacksamhet o också för att ICA svämmade över av blomster på Alla Hjärtans Dag, haffade jag följande på vägen hem:
 
 
På onsdagen är vi glada att kunna gå till förskolan i ljus o lagom solsken, o jag tillbringar dagen hemma vid köksbordet o med tentarättning.
 
 
Torsdag morgon hör vi plinkiplonkande mitt i frukosten o hittar Felix med sin spelade sångbok inne i sitt rum. Jag hittar betyg från statistikkursen som heter "Pass" o jag gissar att man nu äntligen kan lägga den historien till handlingarna. På kvällen är det extremt plaskigt bad.
 
 
Fredag mår jag riktigt konstigt o hade jag inte haft möten inplanerade hade jag nog gjort va jag kunnat hemifrån. Men nu blev det en vanlig dag ändå, även om jag fortfarande mår konstigt idag. Huvudvärk o inte sugen på mat men emellanåt hungrig. En släng av nåt från förskolan?
Gårdagens tema va annars bussar.
Vid frukosten stod Felix o kikade i fönstret o jag frågade om det kom några lastbilar.
Det va tyst en stund o han kikade o kikade.
"Kommer det några bussar, då?", frågade jag.
Det va tyst en liten stund o sen:
"Bss! Bss! Bss! Bss! Bss!"
En oerhört ivrig Felix följer nåt utanför fönstret.
Mycket riktigt kommer en buss körande genom rondellen o så småningom förbi nere på vägen.
 
På hemvägen från förskolan kan vi se att ett gäng med rullstolar håller på att ta sig ombord på en buss.
"Buss!", säger Felix glatt.
När vi kommit en liten bit närmare hemåt kommer en buss körande på stora vägen.
"Buss!", säger Felix.
 
O idag på morgonen har det också varit buss-spaning i köksfönstret.
"Buss!", hör man o mycket riktigt kör det förbi en buss.
 
 
O eftersom det här enbart är en motorisk pojk som inte har pratat i ord man förstår förut, känns ju det här oerhört spännande!
 
O så va det lördag o man är på väg till tvättstugan.
O det va ju den veckan.