Nöjdhetsfaktor 150

Idag är jag nöjd minsann.
Idag har jag klickat hem prylar till pojken.
 
Jag har länge pratat om en ny åkpåse till vagnen av olika anledningar.
Anledning 1: Fötterna börjar ta emot i änden.
Anledning 2: Om vi ska sälja bort Go-vagnen vore det trevligt att kunna lägga ut ett helt paket där även en påse kan ingå.
 
Denna har dock inte införskaffats av andra olika anledningar.
Anledning 1: Hur länge kan det behövas?
Anledning 2: Har inte hittat nån som är direkt längre i centimeter.
Anledning 3: Vägrar betala minst 800 kronorspänn för nåt man kanske inte använder typ alls.
 
Men igår hittade jag det. (Tack, Instagramflödet!)
En åkpåse som är fler antal centimeter på längden o kostade 189 kr. Vilket jag är villig att betala faktiskt. Även om det bara blir en halv säsong. För vem vet hur det ser ut nästa vinter?
 
Ta-da!
Carena, Fårö lux, Åkpåse, Mörkgrå
Bild lånad från Lekmer.se
 
Denna kommer förhoppningsvis i ett litet (?) paket till oss snart. Den verkar dessutom ha små extra fästen för att undvika kanande o glidande i vagnen, vilket högt skulle uppskattas. O så tyckte jag att recensioner va både hjälpsamma o positiva. Så den klickade jag på.
 
Nåt annat jag också har tyckt lite saknas bland Felix vinterprylar är rejäla vantar. Vi har fodrade regnvantar o vi har fodrade stickade vantar. Men egentligen inte såna där ta-tag-i-rejäla vantar för lite kyla o lite vinter.
Så det klickade jag också hem minsann.
 
Kuling Outdoor, Vantar, Igloo
Bild lånad från Lekmer.se
 
Måste ju köpa så färgglatt o omatchande som möjligt ;-)
 
Har ingen som helst koll på dom här märkena (Carena på påsen och Kuling på vantarna) för övrigt. Har hört namnen, är ungefär på den nivån. Annars är t.ex. samtliga vantar från H&M, Lindex eller Coop, så vi hoppas på kanske nåt mer avancerat i tålighetsform :-)
 
För dessa båda artiklar betalades 314 kronor, o frakten va gratis. 50% rabatt på vantarna o över 70% på åkpåsen. (Tips om nån annan är ute efter rabatterat.) Än så länge extremt nöjd konsument!
 
 
OBS! Ytterst osponsrat inlägg!
#1 - - Kajsa:

Vi har en sån där åkpåse, eller det kan hända att den är storlek mindre? Hur som helst har vi varit nöjda med den, även om den verkar lite smal/trång på nåt sätt?

Svar: Fint med fler bra erfarenheter :) Det såg ut som att den skulle vara lite smalare i centimeter om man jämför med den nuvarande, men bara den är lite längre blir det nog bra :)
m a r i a