Sån där egentid

Det är inte dumt alltså.
Jag kom hem till den lugna egna vrån strax före midnatt svensk tid i söndags kväll. 
Allting på vägen hade varit i tid, även om jag blev lite stressad av att lilla propellerplanet körde runt halva hopen landningsbanor på Arlanda innan vi slutligen stannade o jag kunde börja springa till ett Arlanda expresståg jag hade lyxat till det med.
O eftersom nästa tåg inte innehöll nån form av mat lyckades jag stanna på Pressbyrån för att köpa nånting att få i magen för kvällen. Trots att mina små korta ben fick pinna på bra där bland alla stängda matställen på nyårsdagskvällen, så att säga.
Wrapen skulle innehålla kyckling o mango. Den smakade mest slem. O lite kyckling med ben i.
 
Men ända hem kom man o sov ganska snart.
Hade bestämt att jag inte skulle ställa nån som helst klocka till måndagsmorgonen, vilket va ett ytterst trevligt beslut.
Ingenting på schemat, men jobb att göra. Vilket innebar att jag gick upp ur sängen kl 9 o kunde jobba till kl 19.
Med en tur till affären o en kaffepaus inräknat.
Egen tid att styra över.
 
O egentid i den rätta bemärkelsen.
 
Julklappen från Tomten (som jag alltså köpt till mig själv) är va jag känner att jag använder den mesta av "bara-sitta-tiden" till. Det va bra länge sen man bara satt såhär.
 
 
Samtidigt växer listan för va man vill hinna med innan söndag kl 8 när den förhoppningsvis parkerar en bil på andra sidan gatan.
Jobba, sova, städa, läsa, ta ett bad.
 
Ja. Man får väl se va som hinns med. Helt klart njuts det mest än så länge av att kunna jobba hur man vill o framförallt sova hur man vill ;-)