Spännande utflykt

Här har vi en ganska bra helg.
Igår jobbade Lauri o även jag o Felix tog oss en tur till stan för inköp på apotek o så mat till gårdagens bestämda tacokväll.
 
Men först målarfrukost...
 
Det va ju spännande med utflykt minsann!
Vi har inte alls åkt mycket spårvagn sen vi flyttade hit (o alltså inte överhuvudtaget innan dess), men vi kanske borde göra det oftare. Han vinkar ju glatt åt dom som kör förbi när vi går till o från förskolan, men vi åker aldrig med dom.
Nu satt han o väntade ivrigt när en vagn kom, vinkade till den när vi hade klivit av, vinkade till andra som körde i stan o blev minst sagt förnärmad när en körde förbi o vi inte klev på den!
Men förutom att småhandla är det skönt att bara göra nånting ibland, vilket vi också är dåliga på.
 
 
Sen va det världens tvättberg som spridit ut sig över flera kassar som eftermiddagens ägnades åt, o den va fortfarande inte torr när jag samlade ihop det hela i tvättstugan på kvällen.
Vi hade alltså på riktigt inte tvättat sen förra året ;-)
 
Det har som väntat börjat hostas o snoras sen vi återgick till förskolan.
Det hade bättrat på sig under senare delen av hösten o helt försvunnit under julledigheten. Minns att jag tänkte första natten vi alla sov här efter att pojkarna kommit hem från Finland "men han hostar ju inte alls".
Men nu kör vi alltså igen.
 
Det har varit lite krångel med att somna ordentligt dom sista två kvällarna, i fredags va jag t.ex. klar efter halv tolv med slutliga nattningen. Men själva nätterna har gått bra.
Jag har sagt på kvällarna att strular han så lägger vi bara in honom hos oss, men det har inte behövts. Han har fått komma in på mornarna vid 6.30 (vilket inte är ovanligt) o i morse verkade hela familjen fatta att det va söndag för vi va inte vakna sen förrän vid 8.30.
Sovmorgon alltså!
 
Kommande veckorna väntar för mig det jag ser fram emot ungefär minst av allt under min utbildning.
Statistikkurs, fy fasen. Jag o siffror går absolut inte ihop om det inte handlar om årtal. Inte heller grekiska alfabetet, eller va man nu använder, såvida det inte handlar om att gissa grekiska vägskyltar.
Vi får se hur sovandet blir den kommande tiden då. Känner att jag behöver va så klar o pigg det bara går om jag ska lyckas prestera nånting med tabeller o siffror o test.
#1 - - Kajsa:

Spännande med spårvagnar! På tal om tvätt så verkar det vara inne med "batching" nu, där man liksom buntar ihop mycket av samma syssla för att spara tid. ;)

Svar: Haha, man har gått och blivit modern alltså! ;)
m a r i a