Årets sommarvecka

Om jag har förstått saken rätt

har vädret i Svea rike varit lite si o så den senaste veckan. Iaf om man läser vädertapporter o kollar Instagram.
Här har vi å andra sidan inget att klaga på.

Sommaren har startat upp sig med fint o blåsigt väder för att sen lugna ner sig o bli riktigt varmt o fint i ett par dagar. Vi har varit i bastun, havet o baljan till Felix förtjusning. Även om man vissa vändor är "Dädig!" i bastun lite väl snabbt för vår del...
Vi har varit en sväng till Närpes o letat efter grejer till Felix o insett att det inte finns där heller. Fattar inte varifrån vi hittade hans välling för ett år sen.
För egen del undrar jag om bristen på välling är så stor för att man fortfarande ser efter siffrorna va gäller amningsstatistiken o inte vill uppmuntra till annat än bröstmjölk. Jo, jag är fortfarande bitter efter detta oönskvärda äventyr o att ingen utbildad person tog tag i problemet.

Som tur är finns det i små färdiga förpackningar, som visserligen är smidigt här, men blir lite drygt när det gäller flera veckor o inte bara några dagar.
Däremot har vi börjat ransonera blöjorna vi har kvar eftersom vi inte litar på andra efter nu 1,5 års letande o läckande.
Så kan det va.

Shoppingtur 😉

Men för övrigt som sagt är vi nöjda med sommardagarna. Även andra delar av Finland verkar ha fått stå ut med regn så vi verkar ha prickat in rätt tid o plats.

Idag har dock vädret slagit om o vi räknar nu med annat i några dagar. Vi ska däremot ut på lite äventyr men ska va tillbaka till det utlovade fina vädret innan nästa helg.

Får samla ihop sommarbilderna när dator o wifi finns tillgängligt o under tiden bara bjuda på en liten teaser 😉