Inget att avhandla

Det känns som att det är ungefär mycket o samtidigt inget på g.
Tittade på hus i söndags. Utanför stan, dåligt med pendling, vill inte behöva skaffa en bil till, inget hus till oss.
Tittade på radhus i tisdags. Bra läge, helt ok, men livrädd att försäkringen inte ska täcka vattenläcka i badrummet när bara ytskikt o inget därunder är renoverat, inget radhus till oss.
Tittade på hus idag. Alldeles underbart, vill flytta in helst igår, men kommer aldrig att få det pga att det är för nära vårt pristak.
Så vi kör väl vidare på den fronten.
 
Har mycket att göra på jobbet.
Imorrn är sista dagen för att både fixa praktiskt inför konferensen i Madrid nästa vecka, samt sitta ungefär hela dagen med ett artikelmanus som ska iväg. Jätteroligt såklart, men jag hade gärna haft en dag eller två till på mig. Men så är det ju alltid. Man måste ju släppa det ifrån sig nån gång.
Postern som ska upp på konferensen har jag hämtat idag o den blev jättebra, möten är bokade i Madrid o själva resan är sen länge klappad o klar. Bara att plocka ner resväskan från vindsförrådet i helgen då.
 
O det är ju förresten några väskor till som ska packas när Felix ska till mormor o morfar. Mycket åkande blir det nu ett tag. Undrar hur många mil man har rört sig på några veckor när man på midsommardagen sitter i fina huset utanför Tammerfors o fixar till en halvtaskig krans.
Har redan början bäva för att lämna Felix en vecka.
Jag är helt fine med att lämna honom. Det har vi ju gjort över natten flera gånger o då har jag bara tänkt att man inte vill va till besvär, utan försöker komma tillbaka ganska tidigt. Så tänker jag nu också, att man inte vill va till besvär, men samtidigt kändes det allt den där veckan efter nyår när pojkarna va själva kvar i Finland.
Jag minns att jag tänkte att det är såhär personer med delad vårdnad känner sig. Halva.
En natt är liksom lyx. En vecka blir nåt annat.
 
Nåväl. Inget att avhandla va det ja.
O seriöst. Jag har inte ens roliga bilder i telefonen.
100% av mina bilder nu för tiden ser ut på följande vis:
 
 
Felix får tag i mobilen o gör det enda han kan utan att låsa upp den - öppna kameran. Han säger högt va han ser i kameran eller så trycker han på vänd-knappen o tar selfies o filmar.
Detta sker inte sällan på morgonen innan det vuxna sällskapet är helt vaket så man hittar allt intressanta saker i telefonen när man väl vaknar till.
 
Jahapp. Då va det redan fredag imorrn o vi ska lägga bud på huset vi aldrig kommer få.