Ett hastigt hej

Mitt-i-veckan-hej!

Här har vi blivit hemringda från dagis (visserligen kl 15.55 men ändå) i måndags, pojkarna har spenderat hela tisdagen hemma för att kurera från hängigheten medan jag frös konstant hela dagen på jobbet, traskade hem i snöväder o blev liggande med feber hela resten av dagen, kvällen o natten.
Så kan det gå.

Det hela löste sig med att Felix va pigg för förskolan ("dagis!") i morse o jag hade ändå förberett för att jobba hemma.
Lite hängig har då jag varit istället men lyckats jobba en del ändå.
Måste träna på att va nöjd med att få gjort det jag tänkte få gjort, o inte va missnöjd med att jag inte hann börja med om-jag-hinner-listan.

Den är ju just det. En lista för om man hinner.
Vilket man ju inte alltid gör.
Speciellt inte om man kurerar sig samtidigt som man jobbar.

Jag fick en dipp (alternativt febertopp?) under kvällen igen men jag har ju en fantastisk man som byter blöjor o lagar mat, o en fantastisk son som somnade innan man hann säga flaska.

O tidigare under kvällen va det ok att ligga i soffan också när det till vår stora förtjusning visade sig va Pippi ("pippi!") på tv innan Bolibompa.

Nu ska jag prova om jag kan hålla mig på benen under en hel dusch o efter det ska jag se om jag kan lena halsen med lite glass som mamma så snällt lämnade i frysen i söndags!

I brist på annat intressant kan jag bidra med förra veckans pannkaksvispande:

Heeej!

#1 - - Mamma :

Glöm inte vitlöksvatten om halsen gör ont
Kkkkkkrrrrrrraaaaaaammmm

Svar: Ja blä, det har jag förträngt ;)
m a r i a