Årets sommardagar

Mitt uppe i årets högsommarvärme.
Man vet ju liksom aldrig när eller om den återkommer varje år.
Första helgen i maj förra året (eller andra?) hade vi det ju så trevligt ute i mökki i solen. Men vi trampade ju ändå runt i halvtjocka tröjor även om solen va framme.
Nu kör vi kortärmat, shorts o solskyddsfaktor 50.
 
Veckan började annars med cykelpremiär till jobbet för i år. Inte helt sant eftersom jag ett tag började cykla mitt i varma januari, men för "säsongen" då. O samtidigt invigde jag nyinköpta regnkappan. Jag har inte haft en så färggrann regnkappa (eller ens en regnkappa?) sen jag va liten. Helnöjd.
 
 
O sen under veckan blev det ju fint väder.
 
 
Samtidigt som vi bokade in nya husvisningar o förlorade ett hus som vi inte ens hade fått se. Jag kan fortfarande inte släppa det. Jag va så nedrans sugen på en bostadsrätt med urfin baksida. Har spanat in den flera gånger om dagen i en vecka o sen helt plötsligt är den borta. Det visar sig att säljare o köpare har råkat träffas över staketet FÖR EN VECKA SEN o säljaren bara bestämt sig. Först va jag sur på mäklaren för att det inte stått nåt om budgivning, men det är det ju säljaren som bestämmer så va gör man? Vi får helt enkelt inleda en strategi där vi åker hem o knackar på hos folk som säljer sina hus eller va är nästa steg?
 
Hur som helst ska vi titta på fler möjliga bosättningsplatser imorgon o på måndag.
 
Igår traskade vi till förskolan utan annat än fleecetröja, vilken jag direkt tog med mig tillbaka hem. Pust, va det va varmt.
 
 
Hemma satt jag o jobbade på balkongen ihop med förmiddagsfika.
 
 
O idag har vi haft världens sovmorgon efter att ha varit uppe o snurrat en sväng vid 05.30. Familjen började sen röra på sig vid 9.30 o Felix fick vi väcka.
Det märktes att han va hungrig vid frukostbordet eftersom det tog en stund innan gnället slutade. O det märktes att han sovit mer på morgonen eftersom han inte riktigt sov efter sin lunch. Vi vet inte om han sov eller bara vilade. Vi lade honom i sängen o han låg där en stund o efter ett tag satt han o läste när vi tittade till honom.
Men jag tar helt efter det min mamma säger om man har svårt att sova. Det viktigaste är att man vilar.
 
 
På förmiddagen tog vi en rutchkanetur o promenad runt kvarteret o tittade på bilar, o på eftermiddagen gjorde vi en shoppingrunda. Där man när man har en snart tvååring med sig får ta diverse snabba beslut när man står i färd att köpa solglasögon till sig själv o keps till tvååringen.
Ändå helt ok resultat:
 
 
Det första paret solglasögon på 10 år som jag inte köpt på en marknad söderut för 5€. 
 
Så småningom nu under kvällen: hockey!