En 2-åring

I tisdags fick vi en 2-åring i hushållet.
Det innebar att vi tog tillfället i akt att öppna kort o paket som kommit på posten, krama ballongerna jag tejpat upp utanför födelsedagsbarnets rum kvällen innan, vabba samt bjuda på ett radhus.
Ganska mycket hann vi med ändå ;-)
 
Kortet från gammelmormor o gammelmorfar va med små luckor med spännande saker bakom ("katt!", "mma!" (blomma)) o en pengasedel som jag under gårdagen tog mig friheten att spendera på en låda flygplansduplo o en bok som spelar musik från olika länder.
Paketet från fammo o vaari i Finland innehöll en jättelåda duplo med isbjörnar o valar o fiskar. Resten av kvällen gapades det ikapp med valen, haha!
 
 
Vabbandet stod Lauri för o det hade nog sovits en ganska stor del av dagen, men febern försvann från kroppen iaf.
Radhuset "va vårt" fram tills igår morse då den andra familjen bjöd över o vi hade nått vårat tak. Sugna hade vi ju hunnit bli o möblerat hade vi ju såklart gjort redan när vi va o tittade på det. Men då har vi provat budgivning också då. Under nästa vecka har vi span på två andra objekt ;-)
 
Idag ska mamma o Felix sätta sig i bilen o köra mot Tidaholm medan pappan ska jobba i helgen. 
Har hört talas om kalas gånger flera o så fint väder på det. Ska bli trevligt!
 
Gomorron!
#1 - - Anonym:

Grattis till Felix i efterskott från Finland! Hur jag nu kunnat missa det? 😁 Verlar ha haft en rolig födelsedag 😊
Vet du, varje gång jag kikar in här är jag beredd på att rubriken ska bara "vi har löpt hus!" 😄 den dagen kommer nog snart, när rätt hus dyker upp 😊 / Jennifer

Svar: Haha, älska autocorrect 😅 tack! jodå det var en bra födelsedag och ännu mera festligheter idag med kusinen, alla är så nöjda så!
Vi väntar nog också på att få utropa något om hus, men någonstans står det nog och väntar på oss så den dagen kommer väl så småningom 😊 kram!
m a r i a

#2 - - Anonym:

Ber om ursäkt för all autocorrect, blir mer fel än rätt 😉