Familjen Utomhus?

Vi har utnyttjat vädret det senaste. 
Ekbackarna på ena sidan motorvägen avverkade vi ju förra helgen, o igår använde vi Valborgseftermiddagen åt att ströva i Wilhelmsbergs ekbackar på andra sidan motorvägen.
Inga får på plats här heller än, men dom hoppas vi stöta på en annan dag. Undrar hur både jag själv o Felix skulle reagera på att möta får gående på stigen mot oss. Eller så länge dom inte släpper ut baggarna hur som helst så går det nog bra för min del ;-)
 
Lite blåsigt va det igår igen, o på "fel" sida backarna märktes det att man va i närheten av en riktigt stor väg. Däremot bredde ju åkrar ut sig på andra sidan o det är ganska coolt att på så få meter komma från handelscentrum, till bro över motorväg, till "landet".
Coolt o tacksamt också att ändå ha det så nära.
 
Här fanns inga överraskningar som på Spökstigen vid dom andra ekbackarna, men rikligt med stenar, klippor o annat att "hoppa! hoppa!" på.
 
 
Idag, första dagen av maj månad, har vi under förmiddagen tagit dagens första skogspromenix bortåt Himmelstalundshållet. Massa vitsippor ("kukka! kukka!), fåglar o dessutom hundar.
O när vi skulle hem höll vi på att inte få med oss Felix. Det va alltför intressant att titta på minigolf en bit bort minsann.