Hus o helg

Idag har vi varit på husvisning igen.
Vi hade höga förhoppningar innan vi åkte o dom frågetecken vi hade angående hur mycket plats det fanns för garderober o annat, besvarades omedelbart på plats. Fint, trevligt, gräsmatta till Felix.
Men vi åkte nog därifrån med mer frågetecken båda två.
För min del kändes det som man utelämnat väsentlig information om gjord o behövd renovering, vilket man såklart ska göra för att få folk att komma till visningen. Men när man liksom sett fram emot att nu ska vi äntligen få titta på det här intressanta huset, blev man lite "eh...jahaa...?".
 
Speciellt också när vi i veckan fått en visning inställd eftersom ytterligare ett intressant objekt såldes innan visning.
Så kan det gå.
 
Hur som haver så har vi njutit lite av solen medan vi har kunnat.
Jag har suttit ute på balkongen o jobbat. Med full trafik nedanför o jag har ständigt tänkt på hur det vore att istället sitta med mina papper i en trädgård utan en gammal motorväg några meter därifrån.
Felix overall är nu undanhängd i garderoben o vi hoppas att det väntade vinterbakslaget inte blir för tufft så att vi klarar oss på lite lager-på-lager-kläder istället.
 
Eller också får man helt enkelt köpa nya ;-)
Träligt bara att behöva köpa nya kläder hela tiden för så korta perioder. Men man kan ju alltid gå till second-hand-affären i stan. Dom har dessutom inlämningkonto som jag tänkte undersöka o hur dom skulle ställa sig till att jag dumpade några lådor med Felix gamla kläder där.
Eller så får man gå på shoppingrunda. Jag har ändå tänkt göra det till mig själv eftersom jag kommit underfund med att jag minsann ska se respektabel ut på en konferens om några veckor o inte kan påstå att jag egentligen har lämpliga kläder till ändamålet...
 
I övrigt tar vi det stilla o roligt i helgen. Veckohandling o husvisning o lite hockey i soffan så är vi nöjda.
 
O lite bad förstås!