Kalas!

Under Kristi flygare va det kalas.
Vi körde i värsta trafiken antagligen både på torsdagen o söndagen. Ungefär samtidigt som vi hade kört hem hade det varit en olycka på E4:an utanför Linköping o bilar hade börjat vända mitt på motorvägen för att dom inte orkade stå i köer. Förvånar mig inte ett smack så som folk körde i söndags.
Mitt mantra va hela vägen "avstånd, avstånd, avstånd!".
 
Bära packningen till bilen
 
Hemma i Tidaholm vattnade vi mormors blommor (läs möjligen: övervattnade) o provade nya vagnen som numera finns hos mormor o morfar. Med ratt på!
En likadan som man så intresserad åkte runt i när vi var i Oskarshamn. O nu satt man också som ett litet ljus på promenaden. Som man själv ville gå på.
 
 
I fredags eftermiddag va det fantastiskt väder o lite Bullerby-känsla över att ha små barn springandes på en stor gräsmatta o plaska i en stor pool.
Med "pool" hade jag väl tänkt en liten pöl som man kan plaska i, ungefär i storlek med den Felix fick förra året.
Men icke.
 
Ett helt vattenland va det ju!
 
 
Mirja hade gjort finfin tårta som var dundersmarrig o åts för glatta livet. O morbror ska vi inte glömma bort - han hade enligt egen utsago blåst upp hela vattenlandet själv när pumpen va trasig :P
 
 
O inte nog med det.
En traktor fick man i födelsedagspresent också. Tala om lycklig pojk!
 
 
Skönt att va hemma i några dagar o bara va. O skönt med sommarväder. Solskyddsfaktor 50 har varit på i flera dagar.
 
 
Nu är vi tillbaka till en intensiv sista period av jobb (därav viss tystnad härinne) så innan man vet ordet av har vi väl redan varit i Madrid o vi sitter i bastun i mökki o det är juli.