Krångliga klädtider

Det kan man säga att det minsann är just nu.
När termometern närmar sig 20 plusgrader känner man sig ju riktigt dålig som förälder när man på morgonen slängde på Felix en overall.
Men i två dagar nu har vi hämtat honom i endast fleece från förskolan på eftermiddagarna. Även om vuxna vid det här laget redan tycks ha gått över till t-shirt o shorts.
Jag för min del försöker mig på en långsam övergång. O väntar väl för övrigt på ännu fler bakslag förresten...
 
Vi har för övrigt hållit oss lite lagom aktiva. Vi hann med ytterligare en promenad under 1 maj, till Folkparken o ner längsmed Strömmen. Himla mysigt! Dock lite mer trafik på folk än vi stött på i våra ekbackar tidigare under utflykterna ;-)
 
 
Idag va det nån som skulle köra vagnen själv hem från förskolan, o dessutom stanna vid den lilla lekplatsen på vägen o "åka! åka!" jag vet inte hur många gånger. 
När vi slutligen kom därifrån kom Lauri precis från spårvagnen o det va en rent pömsig pojk vi fick bära upp för middag. Det tar på en att va ute så mycket. Men det är ju så det ska va! :-)
 
 
I övrigt kollar vi hus, planerar för rum som inte är våra (eller byggda), pinnar allt vi hittar från IKEA o så leker vi en del med Pippi o hästen: