Att okynneshandla en säng

Jag hänger mycket på Blocket nu för tiden.
Jag säljer bort egna grejer o jag vill ha nya. Kategorierna för tillfället är soffa, samt bord o stolar eftersom vi saknar ett större matbord till vardagsrummet.
O så en säng till Felix. 
 
O här har jag inte varit säker på vilken väg man ska gå. Växa-säng att dra ut? En större version från IKEA? En hel 90-säng direkt?
Det har dykt upp flera intressanta, men så är det ju det där att det blir ett projekt att transportera saker.
 
Men så igår ikväll såg jag den.
En större version från IKEA som jag kikat på som en bra kandidat. Säng o madrass ihop för 3 (TRE!) ynka hundralappar. Nedmonterad.
NEDMONTERAD!
O det va det som fick mig att va ursnabb på meddelande-knappen.
 
O morgonen idag startade hastigt o lustigt med att tid o plats avtalades för att hämta sängen innan vi åt frukost på altanen o sprang lite i trädgården.
 
 
O så satte vi oss i bilen för söndagsliga mathandlingen. Med en extra sväng till andra sidan Norrköping för att hämta nedmonterad säng.
Felix fick ha delarna stickande fram till sig från bagageutrymmet o pekade o va hela vägen tydlig med att det va en säng som låg där.
 
O så hjälptes allihopa åt att skruva ihop denna ändå nästan färdiga säng.
 
 
Av dom ungefär åttielva skruvarna som skulle finnas enligt anvisningarna satt dessutom dom flesta på plats, o vi drog endast i dom fyra i hörnen o så tre till botten. Borde ju inte bli rabatterat pris när det blir så mycket enklare, kan man tycka! ;-)
 
På plats!
 
O så avslutades dagen med en mycket populär aktivitet - "pippa gäset!!" :D
 
 
Så då har vi hastigt o lustigt en ny säng som man utan att blinka gick o lade sig i för kvällen.
Heller inga problem att tänka om kring det faktum att huvudändan har bytt plats. Å andra sidan Pippi-sover man ibland så det spelar kanske inte så stor roll va som är upp o ner.
 
Bra impulsköp!