Underbart koncept

Alltså detta koncept!
Hittade det ganska omgående när vi flyttade till stan o flertalet plagg som annars kan vara lite dyra (jackor, skor, overall) från förra vintersäsongen kom därifrån. Jag tillhör nämligen den skaran som vägrar betala 900kr för en overall när man kan få den för 200kr. 
Snällt mot plånboken o även miljön, om man vill tänka så.
 
Det är rent o i helt ok skick o jag har bara väntat på att få hänga dit egna grejer. 
O nu har tvättstugan börjat tömmas på kläder o babygym efter att jag äntligen kunde tvätta igenom allting o lämna in. En påse barnkläder o en påse damkläder i månaden kan man lämna o det är indelat o färdigt efter säsong va man kan lämna under vilken period.
Priserna sätts i den billigare änden för att det ska säljas o komma till användning o man får 40% av försäljningspriset sparat i en pott som kan handlas för eller tas ut i kontanter. O är det nånting i påsarna som inte håller måttet så lämnas det bara vidare till klädinsamlingar så att det på ett eller annat sätt kommer till användning för nån annan.
Hur bra som helst!
 
I augusti lämnade jag in en första påse barnkläder o jag har varit där o smugit lite efteråt för att se vad det hamnar i för prisklass. Inget speciellt, mestadels bodysar o så en del fleece o allvädersset. O flera stycken hundralappar hade tickat in i den egna kassan till nästa gång jag lämnade påsar för september månad. 
Vilket innebär att jag helt enkelt kunde plocka med mig ett par gore-tex till Felix inför hösten. Bara sådär. Kändes helt gratis.
 
 
Så dagens tips! Speciellt om man har barn o inte vill köpa nya dyra vinterkläder varje säsong - men få en del tillbaka till egna kassan. Konceptet finns inte på alltför många ställen, men t.ex. i Kalmar o Jönköping. Gissar att det finns liknande dock, så detta eller liknande koncept är nåt jag gärna rekommenderar.
 
OBS! Totalt osponsrat!