Mamma 60 år!

Min mamma fick ett grattiskort när hon fyllde år.
Siffrorna 6 o 0 stod på. Hon tyckte det såg gammalt ut.
O ja. Om jag tänker att jag "alltid" tänkt att föräldrarna är 40, morföräldrarna 50 o farföräldrarna 60, så är ju 60 ganska gammalt. Hjärnan har svårt att ställa om. Men mamma är ju faktiskt numera farmor, så på nåt sätt går det ju ändå ihop. 
 
Så mamma har fyllt 60 o jag fick följa med på båtresa. 
I lyxhytt. Själv, eftersom Felix va hemma sjuk. Eller åtminstone hängig efter sviterna av att va sjuk.
Bättre kryssningsväder har jag nog aldrig upplevt. Strålande sol hela hela hela tiden (o stjärnklart på natten) o vindstilla. Ljuvligt. Vi satt ute på soldäck på vägen tillbaka från Åland o jag tror man blev lite röd i synen till dagen efter faktiskt. 
 
Skön dusch, morgonrock o mjuk säng utnyttjades i hytten, skaldjursplatå avnjöts o zoobesök gjordes bredvid "dansbanan". Det va väldigt lugnt på båten (det va ju onsdag-torsdag) o det va fullt av pensionärer som va där för dans. Men det fanns också dom som gjorde annat än att dansa o därifrån vi satt vid vårt bord lite avsides kändes det som att titta in i en djurpark. Hade man smällt upp en glasvägg framför oss hade det varit fullbordat. Det va lite av en upplevelse. Men det är ju roligt att dom kan roa sig.
 
Jag vägrade dra för gardinen under natten på båten o hade verkligen kunnat sova hur gott som helst där, om jag just hade dragit för gardinen. Nu kunde jag istället titta ut på stjärnor o soluppgång o så kom den klarblå himlen tillbaka. Jösses, att vakna sådär.
 
Tack snälla, snälla, fina mamma för att jag fick följa med!
För 10 år sen va vi i Köpenhamn på din födelsedag, sen åkte vi på hemlig resa där vi hamnade i London.
I år åt vi rökta räkor på Östersjön. O den hemliga resan återstår ;-)
 
#1 - - Mamma:

Tack för att du följde med 😘😘. Väntar med spänning på den hemliga helgen 😘

Svar: Den blir ju lite mindre extraordinär än för 10 år sen... ;)
m a r i a