Ett snabbt hej

Värmen har övergått till svensk sommar.
Helt ärligt är det ju så. 
Det är 20 grader. Det kommer lite regn. Det blir varmt i solen.
Helt vanligt.
 
I värmen har vi dock hunnit med att få diverse besök, flytta ut badkaret i trädgården, fira mera födelsedag o så en högskoleexamen.
Fammo o vaari kom på besök en av de varma helgerna o vi grillade ungefär hela tiden, va i stan o åt glass o tittade på när Pride-tåget gick genom stan. Väldigt uppskattat av Felix va det verkar eftersom han senare har pratat om det som där dom hade trummor o flaggor o fina färger o snabba bilar. 
Jepp. I tåget fanns även "snabba bilar". O sist kom en polisbil där polisen där inuti såg Felix fascination, saktade ner, tryckte ner rutan o vinkade.
Poliskvinnan vinkade.
Lycka.
 
 
Vi har även firat en massa hemma i Tidaholm.
Mottagning för högskoleexaminerad sjuksköterska fredag kväll. 3-årskalas lördag dag. Examensfest med shots, lekar o heliumballonger lördag kväll. Fullt upp i dagarna två (tre nästan), o massa bus för kusinerna som båda sov hos mormor/morfar/farmor/farfar lördag-söndag. Spännande minsann.
Också fascinerande för egen del att vi har fått en så stor o smidig kille som kan gå ur bilen i kissa i buskar när vi är på roadtrip. Ett krångel mindre att bekymra oss för verkar det som. Yey!
 
 
Vi har haft besök igen från Finland. 
I detta fallet familjen med numera en 6-åring o där tvillingarna hunnit bli 4. Det va fullt ös kan man säga. Fick ta en seriös städrunda i Felix rum dag 2 av deras besök för att överhuvudtaget komma fram till sängen 😄
De gjorde djurparken när vi jobbade torsdag-fredag, o sen va vi på utflykt under lördagen. Marmorbruket med öppet museum, o Lilla Älgsjön för bad på eftermiddagen.
 
 
Felix tog fortfarande inte på sig några badbyxor, även om alla andra barn gjorde det, så han fick helt spel o vi åkte därifrån med en helt näck pojk i sin stol i bilen. Men vi provade ändå.
Om nån vecka på hotellet får väl folk komma fram o klaga om dom anser att han måste ha kläder på sig. "Varsågod o sätt på han kläder", tänker jag hälsa då. Solkräm får man på han nu iallfall så det är ju alltid ett steg framåt. 
 
Det känns att det börjar va avslutning på förskolan. Sommarfestligheter har vi varit på, sommarschemat börjar nästa vecka o fler o fler droppar nog liksom av. Vi har åtminstone städat ur hans klädlåda någorlunda. O nästa vecka tänkte vi baka till pedagogerna.
 
Man är aktiv på förskolan iaf!
 
Nu gissar jag att fram till avresa Mallorca på midsommardagens morgon kommer det va planering, packning, tvätt o bilkörande som gäller. Icke heller förglömma att jag ska skicka in ett manus, sitta i statistikmöte o biblioteksmöte, o ställa in autosvar på mejlen. Det sista tar ju ingen tid egentligen, det kommer ju mest va gott 😉
 
Så det känns lite som att man får lämna det hela med ett "vi höres när vi höres"!
Visa fler inlägg